- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
RaveForce #47 üzenetére
Az, hogy bulvár tech oldalak mit kapnak fel egy dolog, attól még nem ezt szánja sem az Apple sem a Google a legnagyobb durranásnak értelemszerűen. Nem is értem egyesek miért adnak még ilyen hírekre, meg felülnek ilyen vonatra ami a bulvárt szállítja. Érthetetlen tényleg az ilyen egy "szakmai" fórumon, már bocsi. Ez nem a blikk.hu, vagy az index.
-
Zsoltinho24
tag
Nem hinnèm hogy ezek nagy ùjìtàsok lennènek.osztott kèpernyő max nagyobb kijelzőn lenne èrtelme.Nem hinnèm hogy az utcàn valaki ezzel szòrakozna.Az üzemidőre viszont kivàncsi leszek.
-
Halkow.
senior tag
Mióta a Samsung és az LG kitalálata az osztott képernyős módot azóta hiányoltam a többiből, ez nagyon kellet már.
Várom az LG V20-at -
DeathAdder
veterán
Várom a factory imaget, bíztam benne hogy még tegnap felkerül.
Semmi kedvem betáról frissítgetni, vagy ota féle zippekkel kísérletezni. -
-
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
Mert ezek az androidos szmájlik egy az egyben a Unicode szabványból kerültek bele, így minden készüléken, számítógépen, programban, appban ugyanúgy néznek ki, a facebook meg társai viszont még a szabvány látszatát sem akarják kelteni.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
BiP
nagyúr
Én a választható bőrszínben nem érzek propagandát, egyszerűen polkorrektek akarnak lenni, igény volt rá. Semmi több.
De én is érzem a ph részéről, hogy le vagyunk ejtve, évek óta semmi emoji frissítés, pedig biztosan HATALMAS igény van rá, hiánypótló fejlesztés lenne
Erről az egészről az a vicc jut eszembe: annak a férfinak, akinek a piperecucca nem fér el egy szappantartóban, az buzi
Ennek analógiájára, aki nem tudja kifejezni magát 3 féle alap smiley-val, az ... -
vicze
félisten
Hát akkor linkelj nekem egy N6 OTA-t...
"(Note: we haven't been able to get this one to flash correctly, proceed at your own risk)"
Persze ha ilyen apróságok nem zavarnak senkit, akkor használják "probléma" nélkül. Józsi Pisti feltölthet bármit, akármilyen jó szándékkal.Ez az itt van semmi fogd meg jól, amíg Gogole nem rakja fel addig nem telepíthető normálisan.
-
Ricardo
titán
A továbbfejlesztett doze módra kíváncsi vagyok. Érdekel mennyit javít az üzemidőn.
-
Shade45
senior tag
Hiányolom a gőzölgő-vidám xarkupac emojit a listáról!
Az nem kapott ráncfelvarrást?
-
Weeman1
veterán
Kíváncsi vagyok rá itt elszúrnak e valamit.
-
RaveForce
veterán
Nem veled.. ezen en is kiakadtam..es talan ezt is az iOS kezdte el, pedig aztan ok igazan rakhatnanak a rendszerbe ertelmesebb dolgokat mert elegge hianyos az egesz.. de egy Android ne majmolja mar ezt.... hogy mindenfele borszinu babuk, meg szelfizo es ezer mas emoji es ez mekkora ujdonsag... mindez elfer kb egy 1.44es floppyn..sarkitva
-
BiP
nagyúr
válasz
#06658560 #29 üzenetére
Biztos velem van a baj, de miért ekkora nagy szám mindig, hogy vannak új emojik? Ki nem szarja le?
Mindig amikor kijön valami programból egy frissítés, az elsők között szerepel a what's new-ban, hogy "új emojik". Jeeeeeee.
Egyre jobban érzem, hogy öreg vagyok én már ezekhez.Még mindig sajnálom, hogy a Nexus 5-ömre nem jön, de biztos hamar lesz valami fél-hivatalos megoldás ráhackelni.
-
Ricardo
titán
A gyártók nem jelentették még be hogy melyik készülékeikre tervezik kiadni az új verziót? Ha adtak már ki valamit, akkor jó lenne egy ilyen cikket olvasni, ahol össze van szedve.
-
papi77
addikt
válasz
H.Istvan25 #19 üzenetére
Szerinted...
Szerintem meg az 5.1 kb olyan a 6-oshoz képest mintha valami béta szoft lenne!
Legalábbis nálam z3c-n. -
Shyciii
veterán
Ez eddig is így volt. Ha olyan játékot nyomtam a háttérben, aminek úgy is működnie kellett a háttérben, mert tápolta automatán a csapatomat, akkor ment is rendesen a háttérben. A multitask megvolt eddig is, csak a ram mennyiségétől függ, hogy tud-e a háttérben futni napokkal később is.
-
kengyel
nagyúr
Én is megvárom az OTA, majd megérkezik.
-
H.Istvan25
senior tag
Miért 7.0? A Lollipop ót semmi nagy változás, a Marshmallow lehetet volna 5.2 ez meg 5.3 is. Persze a KitKat 4.4 volt, pedig sokkal nagyobb ugrás volt. Fuck logic....
-
Mercel
senior tag
A natív osztott képernyő egyben azt is jelenti, hogy végre teljes értékű multitask is lesz?
Tehát bármit bármi mellett elindíthatok és az első(k) nem ájulnak le hanem a háttérben a képernyőt leszámítva teljes értékű működést produkálnak?
Ha igen akkor az tényleg nagy lépés lenne (az első már megvolt a sok év után végre normális jogosultság kezeléssel.)
Drukkolok -
janeszgol
félisten
Fú micsoda emotikonok.
Remélem hamar kipattintja a Samsung a note 7-re és nem játssza el a tavalyi balhét. (Az S6 csak fél évvel később kapott Marshmallowot. Tehát remélem nem a Nougattal akarják promózni a következő S széria tagjait. Ez azért is gáz lenne, mert már idén márciusban megkapták az akkori verziót és egész végig frissítette nekik a Google.)Xaels Sajnos kivenni is tudnak.
-
törölt tag
Ilyen okádék emoji-kat, hogy találtak?
-
-
ddaydome
senior tag
Sziasztok!
Az a durva, hogy 1,5 éve adtam el az Androidos telefonomat, amin még 4.1-s verzió volt. Gondolom, azóta már az áruházban is alap lehet a 4.2 vagy 4.4 az alkalmazásoknál........ Szerintem már alig van valami, amit bele lehet pakolni és valóban hasznos újítás az átlagfelhasználóknak.
-
Fejvadi
nagyúr
Most is kivették a "dark mód" kapcsolót?
-
-
sajo13
senior tag
Ez a szép lila felületű Google chat alkalmazás egy az egyben Viber kinézetű
-
Csapoati
nagyúr
Én még a 6.0-t várom.
Mondjuk annyira nem, szerintem az 5 volt eddig az utolsó nagy ugrás funkcionalitásban, a Nougat lehetne 5.2 vagy 5.3 is.
-
Xaels
félisten
Az lehet, hogy egyes gyártók tudtak ilyet 1-2éve már, de most, hogy natívan benne lesz az Androidban elkezdik majd azok az alkalmazások is támogatni amiket eddig nem tudtál így használni. Szerintem ez az egyik nagy ereje az OS-nek, hogy mindenki megtoldhatja az ötleteivel így konkrétan nem egy cég fejleszti az egészet, hanem az összes hozzá tud tenni valamit.
-
pampika
őstag
nemcsak az n5, de az n7 (2013) is már kimarad a mókából.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
"Osztott képernyős mód, kiterjesztett Doze, átrendezhető kapcsolók, új emojik, informatívabb értesítések és sok-sok újdonság a mindennél korábban közzétett főverzióban."
Tehát csupa olyan dolog, ami eddig máshol elérhető volt... Néha úgy érzem picit későn kapcsol a Google.
-
RaveForce
veterán
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
akkor ide is
ugye nem jól látom, hogy önmagát szelfiző kéz emoji került bele?
másfelől...
osztott képernyőm évek óta van, akksim elég bika... mondanám, hogy várom, de lesz@rom
az android már megérett szerencsére
-
enginev3.0
félisten
Emojikat miért nem lehet egyesíteni fb vagy messenger emojikkal
-
vicze
félisten
Még nem telepíthető, se full imagek se OTA nem került még fel, talán a nap folyamán . Egyenlőre csak pár béta programok kapott OTA-t.
DP se volt rendhagyó hisz tavaly is így csinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Osztott képernyős mód, kiterjesztett Doze, átrendezhető kapcsolók, új emojik, informatívabb értesítések és sok-sok újdonság a mindennél korábban közzétett főverzióban.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest