- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Összességében tetszenek az újítások, némelyik igen hasznos. Én is sajnálom hogy Magyarország ennyire el van hanyagolva, bár én jól tudok angolul ezért nem érint annyira.
Igazából az Androidot a motorháztető alatt fejlesztik, ez szerintem így van jól, a felület egyéni preferencia kérdése, én pl. elégedett vagyok a Samsung felületével, de ha akarom lecserélhetném..
Érdemes abba is belegondolni hogy ez alatt a 10 év alatt mennyit fejlődtek a telefonok meg a hasonló kütyük. Én pl. 10 éve még sima butatelefonnal nyomtam (esetleg valami régi WM "Pocket PC"-vel) és teljesen elképzelhetetlennek tűnt pl. hogy az otthoni wifin kívül netezzek. Erre most van laptop, tablet, okosóra, vezetéknélküli hangszóró és füles és olyan telefon hogy már ott tartok hogy nem kell másik, tökéletes. És akkor még nem is beszéltem a korlátlan mobilnet áldásos hatásairól..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Infinity by Harman 65W gyorstöltő, töltő, adapter - Új, bontatlan
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest