- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
moleculez #13 üzenetére
Ja bizony. És kiszúrja, pontosan hova mentél be, mégha 5 üzlet is van a környéken. És még a Maps se jelöli olyan nagy pontossággal a helyedet - de az AI már tudja.
És kínálgatja a lehetőségeket, tölts fel fotót, írj a helyről, pontosítsd a Timeline-on... Kicsit riasztó, amikor direktben rákérdez, hogy "Itt voltál?".Na meg kitalálja, hogy mivel mész, igen.
A Maps alapból nekem a kocsit, tömegközlekedést és gyaloglást kínálja fel. Múltkor pont bringáztam, és GPS alapnak a gyaloglást választottam.Másnap ott volt a default lehetőségek közt a bringa is...
A Timeline-on pedig jelölve, hogy "napi megtett út 14 km kerékpárral".
Durva. -
nyisziati
veterán
válasz
takacsbotond #11 üzenetére
Bizony.
Főleg amikor reggel feldobja az értesítést a Google Assistant, hogy "time to work!".
Pont abban az időben, amikor indulnom kell. Ráadásul direkt be se állítottam a munkahelyem címét, mégis megkapom a GPS indítás lehetőségét a Maps-en keresztül.Plusz most, elsején váltottam munkahelyet és piszok gyorsan megtanulta a rendszer. A régi helyeket már föl se dobja.
Illetve valami miatt bekeveredtem a Timeline menüpontba, és kiderült, hogy ÉVEKRE visszamenőleg jegyzi az összes útvonalat minden napra lebontva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest