- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A ragadós pletykák alatt azt értem, amik nem akarnak kihalni. Azért azoknál van elég sok, amit idővel megcsinálnak tényleg.
Jelen esetben viszont az a gáz a dual camera telefonokkal, hogy a gyári kamera appal megy, minden más meg valahogy használja, de igazából nem túl optimálisan a hardvert, így nem lesz igazán jó képminőség.
Maps, Gmail, stb: Ja, nem a rendszer részei szigorúan véve, ellenben volt Photos és Assistant bejelentés, ahogy YT is, ez is az IO része, hiszen az ő termékeik, de a lényeges újítás a jó részükben már ezer éve nem volt. Sok még a Material külsőt sem kapta meg, pedig már mióta az a design elv...? YT is most kapott webes felületen Material külsőt (bár nem nagyon látszik a változás). De ezeket úgy általában az IO-ra írtam, nem csak az Android O bejelentésre.
A Maps POI adatbázisnál valami olyasmire gondoltam, mint ami Kínában a dianping.com, hogy tudsz keresni rengeteg kategóriában aktuális tartózkodási hely, vagy kiválasztott pont (például X metróvonalon Y megálló, vagy valami nagyobb csomópont közelében) alapján közeli dolgokat, amiket kategorizáltan tudsz szűrni (csak japán éttermek, csak koktélbárok, legjobb értékelés szerint, legjobb hangulat szerint, stb). Erre nem jó egyszerűen a Maps, pedig lehetne, mert egy lépés lenne csak rendszerezni a temérdek adatot, amit már így is bevittek az emberek. Jelenleg sokkal egyszerűbb FB alatt megtalálni éttermeket meg egyéb eseményeket, pedig ott lenne a potenciál a Google termékekben is.
A UI alatt nem az appokat értem, hanem magát UI-t. Állapotsáv miért felül van például? Alig lehet elérni ott, és nincs rá rendszer szintű megoldás, hogy lehúzd, csak egyes gyártók tesznek be extra gombokat a navigációs sávra, meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Nintendo Switch oled játékok kiegészítők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest