- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fishi
tag
Szerintem az MS rájött, hogy feleslegesen osztja meg az erőforrásait. Lelőtte a Win Phone-t, és arra koncentrál, hogy ARM architektúrán is menjen a "rendes" Windows. Így később simán kijöhet majd akár telefonokra is az "asztali" Windows, és a végén még hátsó pályán esetleg sikerül komolyabban betörni a erre piacra is... De ha mondjuk csak a tableteken sikerül elterjedni már annak is piszkosul fognak örülni.
-
moleculez
veterán
-
-
Peet91
aktív tag
Szerintem itt inkább arra gondol a kolléga, hogy komoly törekvések vannak az ARM emulated x86-ra, csak hát az Intel veri a tamtamot, mert félti a piacát. Nyilván jelenlegi állapotában, hiába bivaly egy 8xx snapi, még nem fognak tudni megfelelő teljesítményt hozni emulálva. De ki tudja mi lesz az évtized végére? Én abszolút életképesnek tartom azt az elképzelést, hogy azok a user-ek, akik nem kényszerülnek x86-ra, azok ilyen platformon intézzék az asztali gépes tevékenységeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest