Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is előrendeltem, kipróbáltam, nem jó semmire, nem elég pontos, munkára nem használható, lassú, és nincs saját feldolgozó egysége, a gépet terheli. Tulajdonképpen két webcam valami CPU-t terhelő szoftverrel...
Küldtem vissza én is a gyártónak, gondoltam, hogy nemvagyok egyedül -
Zimmy88
tag
na így már látom értelmét, nem kell a kábellel szórakozni
szívesen kapnám ajándékba
-
bunevo
tag
De jó, már nagyon hiányoltam ezt a Leap Motion-t, hogy használatba vegyék.
Az érintő képernyő és ennek a kombinációja (a nyelvfelismeréssel együtt) fogja már egész jól helyettesíteni az egér+billentyű kombót, ha majd a szoftvereket is ezekre tervezik. Persze néhány alkalmazásban szükséges marad majd valami fizikai gomb, amit gyorsan és egyértelműen lehet egyszerűen nyomkodni (FPS), de hogy az a ruhánkon lesz-e vagy hol azt még nem lehet tudni. -
IgnisFatuus
aktív tag
A hadsereg már javában fejleszti az agyhullámokkal vezérelt eszközöket, szóval nem ez lesz a jövő! Ne kapkodjatok a megvételével!
-
sad_Vamp
őstag
Mért ha hadonászol és dzsuvás a kezed, akkor meg nem lesz ugyanúgy olyan a monitor meg az egész gép? ( a csík felett kell hadonászni nem?)
Ha eszem vagy kaját készítek akkor azzal foglalkozom, nem a géppel.... akinek meg ilyen mániája van, használjon vlmi mindenálló tokban egy tabletet szerintem.
-
vigtor
csendes tag
Naná, hogy csak jobbkezesek fogják tudni használni!
-
sad_Vamp
őstag
ennyiért inkább 1 macbook air
(már ha másodlagos gépről van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged