Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is előrendeltem, kipróbáltam, nem jó semmire, nem elég pontos, munkára nem használható, lassú, és nincs saját feldolgozó egysége, a gépet terheli. Tulajdonképpen két webcam valami CPU-t terhelő szoftverrel...
Küldtem vissza én is a gyártónak, gondoltam, hogy nemvagyok egyedül -
Zimmy88
tag
na így már látom értelmét, nem kell a kábellel szórakozni
szívesen kapnám ajándékba
-
bunevo
tag
De jó, már nagyon hiányoltam ezt a Leap Motion-t, hogy használatba vegyék.
Az érintő képernyő és ennek a kombinációja (a nyelvfelismeréssel együtt) fogja már egész jól helyettesíteni az egér+billentyű kombót, ha majd a szoftvereket is ezekre tervezik. Persze néhány alkalmazásban szükséges marad majd valami fizikai gomb, amit gyorsan és egyértelműen lehet egyszerűen nyomkodni (FPS), de hogy az a ruhánkon lesz-e vagy hol azt még nem lehet tudni. -
IgnisFatuus
aktív tag
A hadsereg már javában fejleszti az agyhullámokkal vezérelt eszközöket, szóval nem ez lesz a jövő! Ne kapkodjatok a megvételével!
-
sad_Vamp
őstag
Mért ha hadonászol és dzsuvás a kezed, akkor meg nem lesz ugyanúgy olyan a monitor meg az egész gép? ( a csík felett kell hadonászni nem?)
Ha eszem vagy kaját készítek akkor azzal foglalkozom, nem a géppel.... akinek meg ilyen mániája van, használjon vlmi mindenálló tokban egy tabletet szerintem.
-
vigtor
csendes tag
Naná, hogy csak jobbkezesek fogják tudni használni!
-
sad_Vamp
őstag
ennyiért inkább 1 macbook air
(már ha másodlagos gépről van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest