- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Egész jó.
-
törölt tag
Igazából csak az első képen látok kis bizonytalanságot, egyébként rendben van, szerintem. Egy telefonhoz képest. Bár nagyítható képek jók lennének, a alaposabb átvizsgáláshoz. Amennyiben gyorsan lehet vele fotót készíteni, akkor végre lenne értelme a telefonba oltott fényképezőnek.
-
Khaal
őstag
Nagyítható képek.
Bétás cucchoz képest nem rossz, és végre csináltak valamit az eddig általános SE featurenek számító kromatikus aberráció ellen is. -
bope87
aktív tag
Jó képek, de a lényeg úgyis a végleges, boltok polcaira kikerülő készülék lesz.
-
David75
őstag
Ennél a telefonnál pont nem a kamera lenne a lényeg.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Norbi21
senior tag
Tényleg meglepően jó minőségűek lettek a fotók, remélhetőleg a végleges verziónál még ennél is jobb lesz.
-
joey04
titán
jó a kamera. kár, hogy ez a telefon nagyon nem erről szól.
-
babosmiki
addikt
Ígéretes a videó felvétel is!
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
joey04
titán
látod én ezt más oldalról nézem: ott vannak a CS telefonjaik, amik zajos, gyenge, piros szín nélküli képeket lőnek. aki jó kamerát akar, az CS telefont vesz, és csalódik.
aki x10est vesz nem igazán a kamerát próbálgatja majd nagyrészt (persze lesz kivétel) így nem tűnik fel neki, hogy ebben jó, viszont amiért vette, abban jelenlegi állapotot nézve csalódni fog. tehát senki nem járt jól... -
Lirion
addikt
"abban jelenlegi állapotot nézve"
Na igen, egy bétás telefon alapján tényként közölni, hogy szar az egész nagyon intelligens személyre vall. Ráadásul mindezt múlt időben téve, mintha már rég piacon lenne a készülék...
Persze azt is megértem, hogy vki pesszimista és nem tud pozitívan tekinteni semmire, de egyetérteni nem tudok vele. -
joey04
titán
Persze azt is megértem, hogy vki pesszimista és nem tud pozitívan tekinteni semmire
nem semmire. csak a SE termékekre a keserű tapasztalatok miatt. Egy HTC-nél már más lenne a helyzet, ha demó ilyen lassú lenne, meg kell nézni, hogy pl a Dia mennyit fejlődött a tesztben lévő első romhoz képest. sebességben, és minden másban. a SE nem sokat tud/akar javítani. (valamennyit javul, de nem annyit, mint egy HTC, sőt még annyit sem mint egy Nokia ld.: n95) -
Lirion
addikt
Ezt te honnan szeded, hogy azzal akarnak domborítani? Egy külföldi oldal csinált pár képet és leközölte, nem a SE kampányolt itt, hogy hűde szuper képeket csinál és teszteljék már le, hogy lássák mások is..
@16
És miért kell feltétlenül a korábban elb@szott termékeik alapján ítélni? Vagy miért nem akkor már a több évvel korábbi készülékeket veszed alapul? Hátha észbe kapnak már végre és csinálnak egy olyan telefont, amilyet elvárnak a fogyasztók is, mint ahogy tették régen a k750 korában.[ Szerkesztve ]
-
HardSanyeee
őstag
Szép képek Itt egy másik videó ami jobb minőségű és nem akadozik (direkt link).
A vitához hozzászólva: lehet, hogy jogos azt feltételezni, hogy lassú lesz a korábbi modellekre alapozva, de azért azt se felejtsük el, hogy 2 fejest is leváltottak és szerintem az tükrözi az új vezetők tevékenységét, hogy Kurarán elvileg már szabvány csatik lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
Szép képek remélem a frissitések majd javitanak azért valamit rajta..
-
plus44
veterán
Nem rossz, de inkább javítsanak, semmint rontsanak rajta...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
czipaocsi
aktív tag
A SE csucsmodellnek szanja az X10-et, ezert minden feature jo kell, hogy legyen. Akar Se csinalta a kepeket, akar az ujsagirok, a lenyeg, hogy vmirol szo legyen. Jelen pillanatban lehet, hogy ez az egyetlen "kesz" funkcioja a keszuleknek, amit erdemes bemutatni, ezert nyomatjak. Jon majd a tobbi is, szepen lassan, csak gyozzuk kivarni...
Sztem egyaltalan nem gond, hogy egy nem CS szerias telefon jo kepeket produkal, az mar annal inkabb, hogy ha egy CS gep nem csinal jo kepeket. Tenyleg, miert a Satio-ba pakoltak a 12 mp-es optikat, miert nem vmi ubercsucs Cybershotba? Ha mar itt tartunk...Róma... Gondolák...
-
Wajk
addikt
engem a nyomi 854x480-es kijelző zavar, persze csak egy hangyányit és azért, mert a francért nem lehetett szabvány WVGA?
akkor talán több szofti futna majd rajta meg a jó kezelőfelülete is portolható lenne
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Enjoy
addikt
Teszt(ecske) az oroszoktól: Link
Fényjáték, vagy valóban aranyszínű a fehér X10-nél a gombok?
Eddig fehér tetszett jobban, de ez az SE-féle fehér-arany kombo gusztustalan.► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Találtam egy jó videót is YT-on: Link
Videó elején látszik a doboza a telónak, legalábbis szerintem ilyen lesz, persze dobnak fel egy-két képet, logót és spec-t az oldalakra.
Még sem fehér-arany kombó, mint ahogy azt feltételeztem előző hsz-emben. (hál'istennek)
Eléggé döcögős a rendszer, s még lesz is egy ideig..► més que un club ◄
-
chapo
tag
húúúb*meg ez nagyon tetszik
ilyen szép telefonnal nem találkoztam mostanában, ha a belseje is jó lesz.... -
Ricardo
titán
Megjelenésről lehet már valamit tudni
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Ricardo
titán
válasz Dr.Anonymus #34 üzenetére
Ez újdonságként ért. Akkor nem várhat sokáig.
-
HardSanyeee
őstag
válasz Dr.Anonymus #34 üzenetére
Ááá, én is csak azt tudom mondani amint a GSM Arénások is: cuki! Okos ötlet ha be akarnak törni olcsóbb érintőkijelzős piacra is
-
chapo
tag
hali
ez a Google Android Donut 1.6 ez mifélefajta oprendszer? Valaki nálam szakértőbb világosítson fel -
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
[ Szerkesztve ]
-
HardSanyeee
őstag
válasz Dr.Anonymus #40 üzenetére
Fura, hogy a régebbi videókon gyorsabb
-
kaller1
veterán
válasz Dr.Anonymus #41 üzenetére
Az expansysen április 22-őt írnak érkezésnek,590 angol fontos áron...
Ha valóban így lesz,az itthoni 200k feletti nyitóár az garantált....::> <::.
-
HardSanyeee
őstag
válasz schumacher33 #45 üzenetére
Nem lesz jó bele. És van a Satio-nak külön topikja. (Arról nem is beszélve, hogy az X10-nek se ez a fő topikja)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest