- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
Amikor a múltban felfedeztek egy-egy biztonsági rést, többnyire elolvastam, hogy miről is van szó (pl. távoli asztal) és az esetek zömében arra jutottam, hogy engem történetesen nem érintett volna amúgy sem, meert már a telepítéskor kiírtottam az adott szolgáltatást (megintcsak pl. távoli asztal). De pl. nem használok M$által készített internet böngészőt sem. A jelenleg használt Win7 alatt már többször is hardvert cseréltem, és még nem kellett újra telepítenem. Az internetet egy mikrotik routeren keresztül használom, aminek igen széleskörűen konfigurálható a tűzfala - amit ki is használok. Nagyjából ugyanazokat a szoftvereket használom évek óta (kevés kivétellel). Nagyjából ugyanazokat a weboldalakat látogatom mindíg. A reklámszűrővel, a reklámokon kívül az adatgyűjtő oldalakat, és azok beszúrt scriptjeit, és egyék dolgait is tiltom.
Nem tudom, hogy a fentiek miatt van-e, de az utóbbi évek során nem került a PC-mre vírus, malware stb. Néha azért lefuttatok egy scannelést, de nem szokott találni semmit. A win10-et kénytelen vagyok használni pl. munkahlyen, de itthon köszönöm, de nem kérek belőle. Amíg a Win7-et ki nem nyírják valahogyan, addig használni fogom, bármekkora hisztit is csinálnak belőle, hogy milyen veszélyes. Ha pedig valahogy mégis ellehetetlenítik, akkor ott figyel egy másik partición egy feltelepített XUbuntu, beállítgatva, testreszabva, használatra készen, afféle vésztartalékként. Bootoláskor elég egy másik menüpontot választanom hozzá. Persze a Win7 néhány dologban jobb (néhányban meg rosszabb) de most még szívesebben használom azt...
Ezt nem kifejezetten neked szántam - egyszerüen csak leírtam a véleményemet, illetve a saját szemszögemből nézve ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Így használod a ChatGPT-t
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest