- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
A hozzászólásodban, bármilyen pozitív is, benne van minden, miért NEM érdemes Win8-as tabletet venni.
Amíg csak tartalomfogyasztásra használod és tabletre (a Metróra) optimalizált appokat futtatsz rajta, rendben elmegy, igen, én is tanúsítom. De erre a célra ugyanilyen jó (vagy jobb) egy vékonyabb, könnyebb, hosszabb akkuidejű andridos vagy iOS-es tablet is, és azok még jóval olcsóbbak is. (Igen, még az iPad mini is olcsóbb ennél.)
Normál Win8-as programokat meg elvben persze futtathatsz rajta, de ahogy írod, annyira azért nem érdemes, egyrészt próbálj meg teljes értékű, 13-27"-es kijelzőre, klaviatúrára és egérre optumalizált Word-öt vagy Excelt használni egy 8"-es érintőkijelzőn (nyomj egy jobb klikket...), másrészt indíts el ezen egy Photoshopot...
Ezzel sikerült megalkotni egy közepes, de drága tablet és egy ócska netbook tökéletes keverékét, gratulálok.
-
kcsa
veterán
Nincs egy mezőnyben. De az UI sebessége sincs egy mezőnyben (sajnos), pedig reménykedtem benne hogy idővel ha elérhető áron lesz, vehetek egyet. De így nem fogok.
Viszont az is fix, hogy a notebookomon (Celeron 1.1 - Sandy Bridge) is teljesen élvezhető a win8, atomon nem volt, csak itt nincs ssd, ezért nem mertem összehasonlítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest