Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Tisztában vagyok vele, de én kifejezetten azt írtam, hogy erőteljesen felvehetnék a kínálatba a Huawei telefonokat. Két telefon az alsó-közép fertályból szerintem lósz**, főleg olyan áron, hogy senkinek se érje meg náluk venni. Majd ha olyan arányban van náluk, mint legalább a Nokia, Samu, akkor igen (bár sajnos egyértelmű a Samu fölény, valahova nagyon csúsztatják a lét, mindhárom szolgáltató az ő szutykaikkal van tele).
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem is rossz az ára. A Huawei belehúzott, azt hiszem.
-
BenHans
addikt
Én amúgy is csípem a Huawei-t, de ez tényleg nagyon ott van. Maradok a HTC flagshipnél jövő év elején, de a páromnak nagyon bejön az a babarózsaszín változat, és szívesebben látnám ezt nálam mint egy bordó Samsungot.
-
Ádám16
addikt
Jót, jó áron. Remélem, sikertermék lesz.
-
Swami
senior tag
Na az ír expansysnál elgurult a gyógyszer: 444.99 Euróért nyomatják. A magyaron meg 122.660 Forint.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
stargazerhu #10 üzenetére
Azért ez egy soktényezős dolog. Nálunk a piac sajátosságai miatt már eladni is nagyon drága, egy kereskedőt ezerféle idióta harács adóval sújtanak és akkor az európai szinten is rendkívül magas áfával már ne is számoljunk (mondjuk az Egyesült Királyságban sem alacsony, mert ott 20% és egy ekkora tételnél az a 7% különbség még lenyelhető lenne, de nem csak önmagában ez jelent problémát).
Kétség ne legyen afelől, hogy ha lenne vásárlóképes és elég nagy méretű felvevőpiac és az állam sem nyúlná le a vállalkozások bevételének hatalmas hányadát, akkor nálunk is megkapnád ennyiért.
-
válasz
stargazerhu #10 üzenetére
Egyébként nagyon szép telefon, hú! -
Tomy Yayo
senior tag
Wow, jó áron kezd. Remélem itt se lesz sokkal magasabb (és mégjobb lenne, ha végre szolgáltatók is erőteljesen felvennék a Huaweit a kínálatba, vagy legalább a T, ha már náluk vagyok
)
-
GGMPC
őstag
válasz
Stauffenberg #6 üzenetére
+1
-
Stauffenberg
nagyúr
Nagyon szép ez a telefon, de azért már ideje lenne elrugaszkodni az iPhone stílusjegyeitől. Nem azért, mert ódzkodom tőle, az iPhone egy nagyon eltalált küllemmel rendelkezik, de én személy szerint jobban örülnék neki ha színesebb lenne a felhozatal, több egyedi megoldást látnánk.
-
Reignman
aktív tag
Remélem a héten jön a teszt róla, illetve nyár végéig, mire ideér, kicsit csökken az ára. Szerintem az egyik legszebb telefon a piacon, mondjuk az iphone design erősen érzékelhető...
-
peestee83
aktív tag
Szép design, jó hardver.... És jó ár (nyugaton). De itt vajon mennyiért fogják kínálni - persze ha fogják...
-
kengyel
nagyúr
Korrekt beárazás, kiváló készülék .
-
bagyusz
őstag
Nagyon szép dizájn.
-
b4zsi-
őstag
Le a kalappal előttük. A tegnapi MATV-ben engem meggyőzött ez a készülék
Árban is jól indít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged