Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Valaki nem tudja, hogy mikor lehet hivatalosan itthon is kapni?
-
BiP
nagyúr
válasz
Quasi_modo #26 üzenetére
Ja, így tényleg van. Én a főoldalról, aztán egyből browse apps.
A régiós országokat szándékosan nem szoktam nézni, ott mindig csak kevesebb infó szokott lenni
Mondjuk ha valaki telóról nézi, akkor lehet, hogy célszerűbb a régióst, mert úgyis csak azt engedi. -
BiP
nagyúr
válasz
Quasi_modo #24 üzenetére
Van magyar store is? Csak az angolt néztem.
(a link meg a központi oldalra visz. Lehet, hogy neked csak a magyar részt mutatta elsőre? Beállítás kérdése a dolog? ) -
BiP
nagyúr
láttam élőben. Mégsem csúnya.
-
BiP
nagyúr
válasz
Quasi_modo #21 üzenetére
Szerintem is a Wave nem véletlenül ilyen olcsó. Hadd terjedjen a Bada, és azon a hardveren nem sok panasz lesz rá. Most gyorsan rákukkantottam az app store-jukra, sokkal több cucc van fent, mint legutóbb, mikor néztem. Játékból pl. van ingyen NFS Shift meg Asphalt 5 is. Képek alapján nem is rossz.
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #19 üzenetére
Arra gondolsz, hogy azonos hardver, mégis majd 40k a különbség? Igazából ez az Androidnak köszönhető, mert szinte minden Androidos okosteló túlárazott a felső kategóriában tudásuk alapján. Ugyanakkor ha azt nézed, hogy az okostelók "zászlóshajója" 4 colos kijelzővel, erős hardverrel, kiforrott app store-ral, akkor az a 117k nem is olyan vészes.
-
zack
nagyúr
Elég idiótán áraznak a gyártók mostanság.
Egyedül a Samsungot érzem reálisnak. Persze a felső és közép kategóriáról beszélek. A Trónon a Galaxy S a maga 117-120k körüli árával, majd jön a Wave 80-90k árával majd jön a Galaxy 3 a középkategóriában 60k környékén.
Ez a Nokia N8 vs.C7 árképzés is kicsit furi. Ki fogja venni a C7-et ha alíg lesz árban különbség?Mondjuk a Nokia a régi modelleknél is iszonyat kitartja az árakat...Egy nyavalyás Nokia N86 még mindig 76-85k környéke, az azért egy kicsit vicces. Inkább bebukja a megmaradt darabokat, mint hogy árat csökkentsenek?
-
Cannabis7
senior tag
nekem jobban bejön az n8 külsőre.
ha jól látom ugyanazt tudja mint az n8, a kamerát leszámítva.
-
hans87
tag
Nagyon jól néz ez ki. Nálam az N8-at veri külsőben. Sőt!
Csak az ára b+, az ára.... -
n6230i
tag
Kicsit sok ez egy ilyen telefonért...
-
BiP
nagyúr
Én is ezt írtam, hogy ízlés kérdése.
Amúgy csak az eleje nem tetszik (az viszont nagyon nem), a hátulja tök jó. Az meg, hogy fémházas plusz pont.
Írtad, hogy barátnődnek tetszik, annyira nem csodálom. Szerintem ez a fajta formavilág a nőknek (nagy általánosságban) jobban tetszik, mint a kinézetre férfiasabb N8. -
joey04
titán
szerintem is csúnya, de legalább drága
-
BiP
nagyúr
Jó, a piacon körülnézve vannak erősebb hardverek, de a Nokia palettáján körbenézve dobogós.
(#6) Barthezz2: Ezt mennyire komolyan kérdezed?
Szerintem számít. Egy felső árszegmensbe szánt telefonnak ne legyen gagyi hatású kinézete. Ugyanígy egy olcsó telefonnak felesleges csúcsdizájnt adni.Mondjuk ízlés kérdése is. Úgyhogy ezen nem fogunk összeveszni. Pl. Keldornak tetszik, nekem meg nem. Nem lehet mindenkinek ugyanolyan az ízlése, és ez így van rendjén.
-
=Mentor=
őstag
Elbújhat? Azért ez erős túlzás... Mindenki tudja, hogy az Android piszkosul hardverigényes, ennek fényében nézd a hardvert, azt se hiszem hogy minden általad sorolt gyártó grafikus gyorsítást rak a proci mellé, márpedig a Nokia C7, E7, N8 egyaránt tartalmazza a grafikus gyorsítót!
A C7 csak egy boltban kapható, míg az N8-at számos helyen árulják németeknél ugyanennyiért:
-
keIdor
titán
Talán, mert nincs is bent brutál cucc?
Azért ez a hardver a mai Motorolák, Samsungok vagy iPhone 4 mellett elbújhat...
Egyébként meg nekem a C7 jobban tetszik, mint az N8 formája. Emlékeztet a Siemens C5-re. (valami ilyesmi volt a neve)
De a 120k az vicc, ennyit az E7 érne... ennek a Wave áráben kéne lenni valahol. -
BiP
nagyúr
Igen. Végülis a Samsung Galax 3 is szappantartó, viszont a célkategóriáját tekintve megbocsátható. De egy 100ezres Nokia meg egyszerűen ne legyen szappantartó formájú
Amúgy a hátulja tetszik, de az eleje a régi Siemens C és A modelleket idézi számomra. Totál nem sugallja, milyen brutál cucc van belül. -
=Mentor=
őstag
Nem tudom mi a bajod vele, egyáltalán nem csúnya, ilyen alapon a Samsung Galaxy 3 is szappantartó... Persze a Nokia igazi stílusa szögletes ez nem kérdés.
-
BiP
nagyúr
Még mindig nem értem, miért kellett ez a szappantartó forma. Paraméterek alapján valami komolyabb dizájnt vártam volna.
-
stewe780
őstag
Ha az N8 bevezetését követi akkor a most előrendelt példányokat a nyuszi hozza jövőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Finnországban és Németországban már előrendelhető a Symbian^3 alapokon nyugvó Cseries C7.
- Formula-1
- Retro teló rajongók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BorosPoH!ár
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest