- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
És/vagy kapható
-
SL-27
tag
Előrendelhető a Motorola RAZR Maxx >> 156.390 Ft
-
asdf_
veterán
Vagy varjunk csak, az europaiba beleraktak?
-
asdf_
veterán
A nagy akksi valoban bejovos, nalam is huszadrangu, hogy 8 vagy 13mm a telefon vastagsaga, a radiot viszont kar volt kihagyni belole.
-
netpeti98
addikt
Szép nagy akku van benne, végre elkezdtek az üzemidőt is növelni!
Üdv netpeti98
-
Cyberpunk
félisten
itt nem az a lényeg, hogy 1 vagy 2 naponként megy a töltőre e vagy sem. Hanem ha komolyan használod és kihasználod a mobilodat, akkor a mai csúcs készülékek néhány órát mennek csak. Az meg kevés finoman szólva is. Ez viszont lényegesen tovább megy, tehát kibírhatja a melót, vagy a sulit. Nem mindenki szeret + akkukkal rohangálni én sem.
-
zoll96
csendes tag
Jó hogy nem egy, hanem kétnaponként kell majd tölteni. De azért nem váltja meg a világot. Nem hinném hogy nagyon lényeges volna, hogy egy, vagy két naponként lógatom töltőre.
-
Cyberpunk
félisten
A legjobb készülék a piacon. Ha nem lenne Note-om csak ezt venném. Még a Motorola fóbiám is félre tenném.
-
ClioRS
őstag
Jó kis telefonnak tűnik, én is elgondolkoztam egy ilyenen.
Viszont azt azért halkan hozzáteszem, hogy kb ezzel az akkuval fogja 2 napig bírni a teló normál használattal, amit a lassan két éves N8 tud.
-
Hennet
aktív tag
Belegondolva helytállóbb lenne...
A csodákban lehet hinni h ebbe az országba majd jön egy szolgáltató hős, aki leveri a csúnya árakat, de nincs üzletember aki ne a maximum profitot várja a befektetésétől...
Ha lesz is "árverseny" fog tartani vagy fél évig, aztán megint visszaállnak, így mindenki kaszál.
A másik h nagyon sokan nem váltatnának új szolgágtatóra, mert vagy megíznak a gyémántplatinarubin kártyás szolgáltatójukba, vagy letojják, vagy nehezükre esne az egész családot átiratni. -
caverinha
aktív tag
Igazán kidobhatna belőle a Moto egy RAZR Mini változatot, Defy Minihez hasonlóan!
-
atoka1
tag
ÚÚÚ de jó kis üzemidő, végre valaki felismeri hogy fosok én hogy milyen iszonyat vékony a szarjuk ha fél napig sem bírja szuflával. Jól is néz ki, kíváncsi vagyok milyen a gps és milyen képeket lő, egyébként bejövős.
-
kolosanyi
veterán
Elég drága. Jobban járok ha veszek a telefonomhoz egy külső akksit...
Vagy ha bumfordira akarom alakítani, akkor egy 3000-es utángyártott akksit.
(#13) SL-27
Én cinikus vagyok, szerintem baromira nem lesz. -
SL-27
tag
Tuti befutó lesz.
Az árra meg csak annyit, hogy legalább nem 180 ezer, mint a RAZR volt. Pár hónapon belül ennek is zuhanni fog az ára.
A negyedik (állami) mobilszolgáltató mikor kezdi meg működését? Tudja valaki? Lesz árverseny, nem is kicsi.
Kell...mindenképpen kell! Remélem ebben is lesz már magyar nyelv (csak a magyarosok kedvéért)...de ha nem, tök mindegy
Motorola...a kedvenc márkám!
-
defymoto
senior tag
válasz
kiskaktusz #7 üzenetére
Lehet hogy ilyen lesz a következő telefonom, de még sokat kell gyüjtenem, mert még drága...
Szerk: Coolboy323: Nálam is -
V.T.CS.
senior tag
nálunk lesz kb. 160+áfa minden extra nélkül. de akkor is kell majd mert zsír.
-
Apika
addikt
Egészen jó készüléket hozott össze a Motorola! Én irigykedem az akkujára...
-
Phoenixy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #6 üzenetére
Lesz rá 4.0(május-június környékén), az is valami.
Egyébként 154000 Ft, még olcsóbb, mint amennyivel a RAZR nyitott. -
CoolBoy323
nagyúr
ha bejön kis hazánkba, és még szolgáltató is fogja árulni, akkor olyan kapós lesz szerintem, h csak na...
a nagy akksi miatt mindenki venni fogja!! én is
és még szép és okos is!!a support meg semmilyen, hisz Moto, de hát ez van
vmit vmiért
-
Youri
veterán
Azt hiszem egy ilyet akarok
-
Balázs1621
senior tag
Jó kis kütyü, már a sima Razr is tetszett, remélem a Moto elindít valamit ezzel a nagy akkuval..
-
stilo18
addikt
Szerintem nagy igeny lesz ra...
Az iment olvastam egy magyar oldalon a 4 magos HTC One X tesztjet...hat, elkeserito az uzemido! :/ -
defymoto
senior tag
Remélem az ára csökenni fog.....
Viszont maga a telefon szvsz talán a legjobb -
Pubilol
tag
Tetszetős, főleg az akku miatt. Más gyártók is példát vehetnének a Motoroláról..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest