Új hozzászólás Aktív témák
-
mryocee
csendes tag
Hát, ha mindig a csúcs telefont akarod, akkor 2 évente "elkél". Az egyes generációk közti váltás ritkán éri meg, de utána már van némi előrelépés teljesítményben.
Ezért sem váltottam S3ról S4re, mivel semmi extrát nem adott. Bár az S5-öt elnézve sem váltottam volna Samura. Valahogy rókabőr szaga van az egész S szériának. Nulla innováció, semmi értelmes extra, csak baromi drága... De ez nyilván az én véleményem -
mryocee
csendes tag
válasz
blade zte #44 üzenetére
Jobb vétel mindig lesz, legalábbis idővel.
Most számomra a 7a a legjobb vétel. 3D Markban 19,5k-t ért el, S5 18,5k-t
Az O+O plusza sokat számítana, ha lenne bármi ami kihasználná. Eddig a 7a-t sem izzasztotta meg semmi.
Elértük az a szintet, ahol már max a hipercsillivilli játékokhoz kell a plusz erő. A QHD meg szerintem baromi felesleges, nagyítóval nézed, látsz különbséget, egyébként semmit
Hát, Oppostyle-ról rendeltem, megint nyitva az előrendelés. A kövi batchet máj közepére ígérik, ami legkésőbb máj végét jelent.
4K videót még nem vettem fel, nem is fogok. Nincs 4K TVm. A HD videó bőven elég, mobilról beszélünk. Majd ha lesz hozzá félkilós optika, akkor lesz értelme a 4K-nak. Mobil optika mellett...hát
Aminek viszont van értelme az az 50MP-s fotó, amit csinál. Nem rossz.
A PPSSPP -PSP emulátor felment rá.
Alapból nem rootolva érkezik, de a gyári fórumban elmagyarázzák. KB 30-60s közötti időt igényel -
mryocee
csendes tag
Ami nekem az O+Onál annyira nem tetszik, hogy nem cserélhető az akksija, illetve amit az előttem szólók is jeleztek, hogy nem gyúrtak rá annyira egyelőre a kamerájára.
De az ára alapján best buy.
(ad 2. a O+ nem hivatalosan Oppo leányvállalat, gyakorlatilag az Oppo egyik fejese ment át hozzájuk) -
mryocee
csendes tag
Irgalmatlan lusta ember vagyok:
http://www.oppoforums.com/forums/hungarian/
Itt minden kérdésre kaptok választ. Van a márkának egy nagyon normális magyar nagykövete is.
Minden kérésnél, kérdésnél segít.Amúgy CM, Pac-Rom, Paranoid Android amik hivatalosan támogatottak.
Nekem ami feature tetszik még, az a VOOC töltés. 0-75%, 30perc alatt. A töltője a normál 1-1500mA helyett 4500mA-rel tölt. (Párhuzamos kapcsolású celláknál az adott cellán nem folyik át az egészséges 1-1500mA-nél több.) -
mryocee
csendes tag
Sziasztok,
valakinek van valós tapasztalata Oppo termékekkel?
A vészmadaraknak mondom, hogy abszolúte nem "kínai" kínai a telefon. Pl a Find 7a Phonearena teszteken lenyomta pontszámban a HTC one M8-at. Lassan 2 hete használok egy 7a-t. Brutálisan jó a minősége. Aki csak megtapogatta, mindenki el volt ájulva tőle. Szvsz nekem jobban bejön mint az aktuális Samu-Htc csúcsmodellek. Nyilván nem tökéletes, de pl rootolni garivesztés nélkül lehet. Több romot támogatnak hivatalosan.
Szaktesztek szerint az összeszerelési minősége (áramkör design, felhasznált anyagok, forrasztások) veri a Samut.
Ha lenne kérdésetek, írjátok meg és válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest