- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Sajnos újabban ez kezd lenni a tendencia. Ennek egyébként nem örülök.
Itt van nekem a Xiaomi Mi Note 2, ami egy baromi jó telefon, de nincs közösség, mert mindenki a Mix-szel van elfoglalva, ami nagyon sok téren elmarad a Note-tól.
Idén talán egy ZTE, vagy Oneplus váltja, de majd meglátjuk. A Mi6-ra és a ZUK felhozatalára is kíváncsi leszek. -
tibcsi0407
félisten
Csak a kérdés az, hogy a Samsung nem kap-e egy paper launch-t. Mert akkor a többiek nézhetnek ki a fejükből.
Igazából én inkább várnék 1-2 hónapot, ha csúcstelefont akarok venni idén és a csúcshardvert is szeretném megkapni.
Bár én személy szerint kínai vonalon nézelődök (nem azért, mert nem tudnék venni élvonalbeli gyártótól telefont, inkább csak azért, mert vonzóbb az, amiből nem jön velem szemben az utcán minden 3. embernél.)
Szerk.:
Be is esett a hír: [link] -
tibcsi0407
félisten
Az LG még csak pletyka mindig, nem lett hivatalosan megerősítve sehol, hogy nem kapja meg. Egyébként pontosan ezzel növelheti az eladását az a néhány gyártó, aki hozzájut.
Oppo, Vivo sem kis tényezők globális viszonylatban, hiába csak pár országban vannak jelen, de kb keresztbe nyelnék le az LG-t és a HTC-t egyszerre. Elég megnézni a tavalyi eladási top listát.(#13) Bass
A HTC-nek most ott a Pixel gyártása és a Vive, szerintem elvegetálnak azokból.
LG-nek viszont a tavalyi G5 "baki" után villantani kell, ha már voltak olyan okosak és a V20-at nem nemzetközi szinten árulják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest