- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Ezt nevezem. Ezért az összegért igazán ajánlatos vétel ez a telefon, és a Design is elég pofásra sikeredett, a hardver se vészes, de a kamera az biztos csapni való ha már szoftveresen lett felhúzva, de mindenért cserébe jár a bődületes üzemidő.
-
Ryser
csendes tag
9 mm-be belefér 10 ezres aksi....ezek után nem lehet kifogás az "elegancia és vékonyság megtartása", hulladék üzemidővel
iPhone 12
-
Szabcsizz
őstag
Tyűha,de csuda jól néz ki!
Az én használatommal a 20 órás képernyőidőket is simán elérném...micsoda álom.
5,5-6"-en FULLHD/QHD felbontáson,Snap800-as szériával,vagy Helio procival azonnal venném.! -
Egyedi kinézete van, egész jó. szuper.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Norb€€€
aktív tag
Végre, legalább keleten elindult az akkumulátorverseny Sok év után az első olyan dolog, amely tényleg hasznos. Kíváncsi vagyok a nagy gyártók mikor vesznek vissza a makacsságukból, és a "csakazértsem" hozzáállásból, hogy aztán 300 ezerért tudják majd adni a 6k mAh-s akksikat úgy, mintha náluk lett volna először...
BTW, Az Apple csodatokja egy cikkben sem lett megemlítve? Vagy csak nekem siklott át rajta a szemem? Vagy direkt kerülitek a flamewar miatt?
[ Szerkesztve ]
-
bagkri01
őstag
Ez nem semmi. Baromi jól néz ki, az aksihoz képest vékony és még a hardver is használható, az áráról meg nem is beszélve. Tudnak ezek a kínaiak.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
galaxys80
veterán
Kiváncsi vagyok, hogy a valóságban vajon tényleg jelentősen erősebb-e az aksi vagy ez is olyan lesz, mint a kínai csoda sd kártyák. 64 gb-ból vagy 16-ot tud valójában.
-
janeszgol
félisten
Szerintem háromszor nem tud feltölteni egy i6 Plust. Ez nem pusztán matek. Aztán és kíváncsi vagyok, vajon mennyire minőségi az akkumulátor, ami benne van.
De a kezdeményezésért jár a piros!
Norb€€€, láttam azt a tokot. Kegyetlen ronda.
Szerk.: míg írtam, galaxys80 megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
Sanchez638
addikt
Tényleg olyan jó az akku? Vagy pillanatok alatt tönkre megy?
Számom az adatlapomon.
-
félisten
Csatlakozom az elöttem szólókhoz: Ha a Sony, avgy a HTC azt írja az akksira, hogy X mAh-s, akkor az annyi, de ha valamelyik kínai ismeretlen gyártó, akkor inkább majd akkor hiszem el, ha egy megbízható szakember lemérte.
Vettem én már megbízható kínai webáruházból "eredeti" akksit telefonhoz, meg bringa lámpához, amik végül kb. a felét tudták a mérések szerint.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
lmisi
senior tag
Miért ne tudná feltölteni 3szor? Az almák legendásan kis kapacitású aksikkal jönnek. 6s+ valami 2700mah
de vegyük a sima 6-ost 1810.
/Lemerítik szépen kikapcsolásig, aztán kikapcsolva! rádugják egymás után egy pl. 15 fokos helységben/
3 * 1810 = 5430
10 % biztos marad benne töltés elött. => 4887
töltési veszteség legyen 15 % (+) => 5620 mah kell.
+ 10% (1000) azaz => 6620 mah tudnia kell az aksinak!Azért a 10 000 mah-nak mondott aksinak még Kínában is tudnia kell min. 7 000-t.
-
janeszgol
félisten
i6 Plus volt megemlítve, az 2915 mAh-s. 15 fokos szobában, egymás után sorban? Tudsz mondani egy háztartást, ahol így töltik az akksit?
Ne értsd félre, de amit leírtál, az is cask elmélet.Éppen a PCW tesztelte a külső akkumulátorokat. Volt ott márkás és nem márkás. A márkásak tudták a ráírt kapacitásuk 70-80%-át. Tehát ha ez egy átlagos kínai akksi, akkor a 10000 mAh talán egyszer fel tudja tölteni az i6 Plust. Ha márkás, akkor kétszer. (20%-ról tele.)
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Give me your cum,bull!
-
Teo.
tag
Ez így elég szánalmas.
Lenne inkább 1mm vastagabb és 3 ifon feltöltése után maradna benne pl. 26,5 %.
Ez így elég felejtős.5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
Dominó85
addikt
Mennyi szakértő van itt, akinek még a kezében sem volt egy K szériás Oukitel. Nos a sok fanyalgó, pesszimista vérPistikének üzenem, hogy pár hete nálam van már egy Oukitel K4000, ugyanezzel a herdverrel és a 9-10 óra kijelzőidő szerintem impozáns (a súlya is mondjuk). Ez kb olyan összeállítás, mint anno a Lenovo P780. Szóval légyszi akkor írjatok nagy okosságokat, ha már fogtátok is a telót. A K4000 kijelzője például kimagaslóan jó. Nagyon erős a max fényereje, nincsenek hézagok a kijelző és a glass között, mint mondjuk egy 140 ezres LG modellnél... A színek szépen kalibráltak és nem torzulnak semerre sem. Az aksi méretre is nagy, bőven elhiszem, hogy 4000mAh-s. Hja és ami más drágább telefonoknál csak fémesre festett műanyag (lásd Samsung), az itt cnc-zett fém! Gyengeségek persze vannak, mint a zseblámpának még elég segédfény, meg a középszerű kamera. Utóbbi például Camera MX progiban mintha feljavulna. A gyártó korrekt és nem úgy hirdeti a telóján a kamerákat, hogy 5/13MP, hanem 2/8MP és azok vannak felinterpolálva. Nem mellesleg majdnem napi szinten színvonalas angolsággal beszélgetek Joanna-val, aki ígért szoftver update-et, amit az adott időpontban meg is kapott a teló. Következő frissítés is úton van és már készülget a 6.0 Hol is van ehhez mondjuk a K3 Note-om Lenovo által 2016 szeptember végére ígért 6.0-ja? Sehol. Szóval egyelőre igencsak jó véleménnyel vagyok az itt lefikázott márkáról. Köszönöm a figyelmet.
* Péter - 06302461862 *
-
undersance
tag
15 évvel ezelőtti műanyag burkolatú hangfalak dizájnját juttatja eszembe. Mérsékelten szép.
-
janeszgol
félisten
Nekem nincs egyik sem. Nem nekem volt a mellényem nagy.
Csak a telefon külső akkumulátorként használható teljesítményét vitattuk. Bár a cikk is cask feltételez, nagyon helyesen!
A telefonról senki nem írt rosszat. Sőt, középkategórásnak nagyon is jó spec, plane, ha a B20 is benne van a "támogatott hazai frekvenciák" között. A 180 gramm picit sok, de valamit valamiért. (Érintő minőségét, hang minőségét nem tudom, mivel nem néztem még cask videót sem erről. Új gyártónál mindig kérdésesek, de pl neked van a gyártótól telefonod. Megírhatnád, biztos kíváncsiak rá páran. )[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Nagyon üdvözlendő ez a kapacitás, de azért a készenléti időben én erősen kételkedem.
Ha tényleg csak készenlét, és hozzá sem nyúlunk, úgy talán, de "normál használat mellett, szerintem erősen ferdítés.
Én két 3200mAh-s akkut el tudok használni egy-másfél nap alatt, és akkor még nem is játszottam, max többet böngésztem, hallgattam zenét, telefonáltam stb.
A realitás szerintem 2-3, de nagyon max 4 nap, ha valaki tényleg használja, ami szintén szép teljesítmény.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
wolfman
veterán
Kíváncsi vagyok a nagy gyártók mikor vesznek vissza a makacsságukból, és a "csakazértsem" hozzáállásból, hogy aztán 300 ezerért tudják majd adni a 6k mAh-s akksikat úgy, mintha náluk lett volna először...
Abban a pillanatban fognak előrukkolni a nagy akkumulátor kapacitással amint kiaknázták az összes semmirekellő és haszontalan hangzatos "technológiákat" szép sorjában, amit le tudnak nyomni az egyszeri fogyasztó ember torkán. Amint esik a profit, jönnek a nagy akkumulátorok.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
dlaj
őstag
5,5"-os telefont még nem láttam 143 mm-es méretben. Egyébként a linkelt rendelési oldalon is rosszúl tüntették fel. Viszont az oldal alján látható ábrán már a helyes(?) érték szerepel:157mm.
-
sparks
senior tag
válasz undersance #16 üzenetére
Nekem is pont ez jutott eszembe, ránéztem és nagyon retro feeling fogott el
Azon a videón, ahogy forgatják, háááát -
guminyúl
tag
Mennyi idő alatt lehet feltölteni? Van gyorstöltés vagy 8-10 órát lóg a töltőn?
-
veterán
Na pont ezen gondolkodtam én is.
De ha még tud is valami gyorstöltést akkor se lehet semmi idő telepumpálni,a Flex 2-met a gyári gyorstöltővel ~1ó20p és az ennek a kapacitásnak a 30%-át tudja.
Ezt egy sima 5V/2A töltővel legalább 7-8 óra,de inkább 8-10,legalábbis a Xiaomi 10Ah-s powerbankomból kiindulva
Mondjuk cserébe nem kell minden este tölteni. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz undersance #16 üzenetére
+1 nekem is ez jutott eszembe.
Lehet kételkedni a kínaiakban, de a már említett Lenovo P780 (ami a mai napig megvan), hozta pl. az ígért kapacitást. Ha itt már a 50-60% megvan, akkor is jók vagyunk, pláne ezzel a takarékos hardverrel.
Aki meg a feltöltési időtől fél: a nagy akksinak pont az az előnye, hogy pár napig (de egy napig bizonyosan) nem vagy töltéskényszerben, este meg nem mindegy, hogy hány órát tölt, amíg alszol? A modern akksikat amúgy sem jó csontra meríteni. Egy kisebb akksis telefonnál lehet, hogy a körmöd rágod délután 4kor, mert teszem azt 20%on áll, ezt meg este 22kor felteszed mondjuk 48%nál tölteni, és reggelre teli van. No stressz neked, gyorstölteni sem kell (no stressz az akkunak), sem várni napközben. A töltés többé nem napközbeni elfoglaltság. Mindenki nyer.
6collal, bikább cpuval nekem nagyon tetszene, így csak tetszik
[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
dlaj
őstag
válasz Den Hadnagy #29 üzenetére
+1 a 6"-ra!
Meg kellene keresnünk az Oukitel-t. Lehet, hogy két vevőjük máris lenne.
Ja, én még kérnék sztereó hangszórót is. Úgy látom alul lenne helye. -
menpee
aktív tag
Qkitel.
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
vipo86
újonc
Sziasztok tudom hogy végülis nem ide tartozik de az érdekelne hogy van e tapasztalat a Gearbest webáruházról . Szeretnék rendelni és hát sosem.lehet az ember túl óvatos . Köszi a válaszokat
-
kengyel
nagyúr
Teljesen eltalálták a készüléket
kengyel
-
TCSZ
senior tag
Ha 1 col-val kisebb kijelzőjű testvére lenne annak örülnék.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
csabi94
őstag
Ez miért nehéz? Nem azért, de a Lumia 820-am 1600-as körüli akksival és qi-s hátlappal ezt nagyon megközelítette ezt a súlyt.
Szerintem ahhoz képest, hogy mekkora akksi van benne, kifejezetten könnyű.
Amúgy meg biztos, hogy nem cipelnék magammal ekkora akksit azért, hogy meglegyen a több napos üzemidő. Az iPhone 6-om 2 napot kényelmes használattal elvan, ha többet akarok, akkor vagy visszafogom magam, vagy viszek egy powerbankot. Van 7800-asom, és 2600-asom is, utóbbi elfér a legkisebb zsebemben is. Cserébe egy sokkal kompaktabb, vékonyabb, szebb telefonom van. -
stewe780
őstag
Nem lehet, hogy az akksi kapacitás értéke is némiképp interpolált?
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
TCSZ
senior tag
Szerintem sem stimmel valami a súly miatt......
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
Rusi
senior tag
Ma pár perc erejéig tapogattam egy ilyen K10000-est. A 9 mm-es vastagság felejtős, inkább olyan 12-13 körül lehet, viszont kifejezetten jól néz ki élőben is a szerkezet. Full zárt a ház, az oldala nagyon masszív fémkeret, a hátborítás műanyag, de a széleken le van csapva, így kellemesebb a fogása. Meglepően keskenyek az oldalsó kávák, inkább csak vastagságban tér el komolyabban a szokványos 5,5-ös telefonoktól. Igényes a doboza is, még a SIM tálca tűje is külön tárolóban pihen. Az akku teljesítményéről egyelőre nincs infóm, de az Allview P8-ból kiindulva igen durva üzemidőt tudhat.
Mobilaréna (2010-2017)
-
janaman01
addikt
Isten bizony nem tudom eldönteni hogy tetszik avagy sem...ez az a telefon, amit látatlanból tuti nem rendelnék be..mindenképp megnézném élőben.
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest