Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nekem nincs egyik sem. Nem nekem volt a mellényem nagy.
Csak a telefon külső akkumulátorként használható teljesítményét vitattuk. Bár a cikk is cask feltételez, nagyon helyesen!
A telefonról senki nem írt rosszat. Sőt, középkategórásnak nagyon is jó spec, plane, ha a B20 is benne van a "támogatott hazai frekvenciák" között. A 180 gramm picit sok, de valamit valamiért. (Érintő minőségét, hang minőségét nem tudom, mivel nem néztem még cask videót sem erről. Új gyártónál mindig kérdésesek, de pl neked van a gyártótól telefonod. Megírhatnád, biztos kíváncsiak rá páran.)
-
janeszgol
félisten
i6 Plus volt megemlítve, az 2915 mAh-s. 15 fokos szobában, egymás után sorban? Tudsz mondani egy háztartást, ahol így töltik az akksit?
Ne értsd félre, de amit leírtál, az is cask elmélet.Éppen a PCW tesztelte a külső akkumulátorokat. Volt ott márkás és nem márkás. A márkásak tudták a ráírt kapacitásuk 70-80%-át. Tehát ha ez egy átlagos kínai akksi, akkor a 10000 mAh talán egyszer fel tudja tölteni az i6 Plust. Ha márkás, akkor kétszer. (20%-ról tele.)
-
janeszgol
félisten
Szerintem háromszor nem tud feltölteni egy i6 Plust. Ez nem pusztán matek. Aztán és kíváncsi vagyok, vajon mennyire minőségi az akkumulátor, ami benne van.
De a kezdeményezésért jár a piros!
Norb€€€, láttam azt a tokot. Kegyetlen ronda.
Szerk.: míg írtam, galaxys80 megelőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest