Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
válasz Borify Péter #15 üzenetére
[link] Ja, hogy a j700-ról van szó: [link]
Szerintem rém ronda mindkettő, bár egy lány kezében biztos jól mutat... Nem tudom, én nem kedvelem az ilyen színűeket.[ Szerkesztve ]
-
CreMindES
csendes tag
100-200 darab napon? Te egy hős vagy barátom... kár, hogy csak annyit tudsz mondani, hogy "ájjfón ájfón ájfón ááááájjj fóóóón". De mondjuk jobb is, hogy "neked ingyen sem kellene", ez a telefon nem is ilyeneknek készült.
Üdv.: CreMindES
-
kaller1
veterán
válasz bandras0226 #8 üzenetére
naponta 100-200db megfordul a kezeim között
Naponta ennyit szerelsz/raksz össze vagy adsz el? Vagy egyik sem?.::> <::.
-
bandras0226
aktív tag
Nekem iPhone 3G-m van,a Nokia 5800-ból pedig naponta 100-200db megfordul a kezeim között.Elmondhatom hogy az 5800 as ingyen sem kellene.Lassú,az anyag és összeszerelési minőség az ipari hulladék kategória.Hirtelen kellett a Nokiának egy tapitelefon ,nosza összedobtak egyet.Lehet hogy az utódja jobb lesz ,de ez prototipusnak sem állja meg a helyét.
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
CreMindES
csendes tag
Micsoda? Nagy csalódás? hmm, nem tudom neked mi a " jaj ez trendi" épp..., de a nokia 5800sebességével semmi gond. A kijelzője kapásból gyorsabban fordúl el, mint a hiper szuper istennek kikiáltott iPhone-é, még egy sereg dologban jobb. Igaz, az érintőképernyője nem olyan laza, de legalább így lehet stylust használni hozzá, és ha már kipbóltad a kézírásos sms írást, akkor szerintem megértenéd. Gondolom kipróbálás alatt 15 másodpercnyi tapizást értettél, és alapból előre fikáztad már, illetve túl bonyolúlt volt neked. Én már egy jó ideje használom, és ez életem legjobb telefonja, nem hibátlan, de legalább nem kell 3 verziót várnom, mire belekerül a vágólap.
Maga a cikk sokat mutat, előfizuval a T-Mobile-nál vagy 60k asszem, és 2 év esetén csak! Én kártyafüggetlenül vettem 72 000-ért. elgondolgodtató... Kint meg... nah igen, mi ezt kapjuk. De azért jó volna ha a címben a külfülfön is szerepelne.
Egyébként érdekes cikk, a félreértések elkerülése végett.
Üdv.: CreMindES
-
őstag
5800 nagy csalódás volt mikor kiprobáltam
kezelhetősége, gyorsasága elég ....
ennyi pénzért biztos hogy nem kellVGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
gerilee
aktív tag
"15 fontos, vagyis 4.900 havidíj ellenében ingyen elvihető"
Egyébként ez most miért hír? Nem hiszem, hogy van olyan ország, ahol ne lenne bármilyen telefon kelendőbb a szolgáltatóknál, mint függetlenül...
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
kaller1
veterán
Az oké,hogy 15 font a havidíj,de mennyiért vihető el? Ez a lényegtelen dolog kimaradt a cikkből.
.::> <::.
-
glutamin
őstag
Barátnőmnek Pink J700-a van. Tényleg nagyon szép kis készülék és a 20e Ft-os árához képest a tudása is rendben van. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fogy.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest