- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RazorDaPro #95 üzenetére
Snapival jön végül, azt rebesgetik. Vhogy mindenki ódzkodik a mediaretektől
-
válasz
Stauffenberg #88 üzenetére
"Felőlem bárki azt művel a high-end flagship kategóriában amit csak akar, csak adjon ki 400-500 euró környékén korrekt telefonokat, hosszú támogatással. "
ha nem állsz neki romolgatni, esélytelen
. Ráadásul nekem pl a vízállóság életbevágóan fontos: mit vegyek, 200€-s Ulefone-t vagy 1000€-s márkás telefont? Az USB 3.0-ról kezdek lemondani, szimplán túl drága.
-
válasz
#16820480 #82 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni, de ha jól emléxem, USB-C-n minden kábel automatikusan OTG. Micro-n meg szenvedés van. Az MHL se tudom, hogy rendesen le tud-e kezelni pl egy 4kTV-t micro csatin keresztül. (persze megvan, hogy nem minden USB-c-s telóban csinálták meg a videó-kimenetet).
-
válasz
Stauffenberg #73 üzenetére
+1
. Ha jól rémlik, több áramot is lehet átpumpálni rajta, mint a micro-n. Hálistennek a töltőim cserélhető kábelesek, úgyhogy nem feltétlen muszáj kukáznom őket.
-
válasz
Juhaszatti #70 üzenetére
Tartok tőle, hogy lassan vége a dalnak, pedig egy tökéletesen használható, még mindíg 6+óra SOT-ot produkáló telefon. Ha nem lenne törve a kijelző, nem nézegetnék új után.
-
válasz
Stauffenberg #68 üzenetére
Bizony, a nagyoncsamcsung nagyonflagship s7 edge-em supportja az Oreo-val befejeződött. Túl gyakran biztonsági frissítéseket se látok rá (nekem mondjuk ez a fontos).
-
-
-
-
GSMArenán néztem, szerinte egyik xiaomi se 3.0s, itt van pl a Note 9 pro...
-
válasz
Stauffenberg #54 üzenetére
Óvatosan, a Type-C még nem jelent semmit, szekérderéknyi Type-C csatis, de csak 2.0-ás sebességre képes telefon-tablet van
Bizony muszáj kábelezni, nyomorult nikon 2020-ban is csak 2MB/sec-re képes wifin, hiába erőszakolom rá 5GHz-re
-
válasz
Stauffenberg #50 üzenetére
Bizony. Elképesztő mocsokság megy, igazi verseny sehol. Tavaly került elő az USB 3 igénye nálam, mivel azzal tudtam volna a világ végén backupolni a fényképezőgépről a tartalmat. (mocsokdrága extra xqd kártyák vétele nem opció). Végignézve a piacon a legeslegolcsóbb teló, ami tudja, az a Oneplus 7 volt. Mikori is a szabvány? A 2013-as HP laptopomon már volt ez a csillagháborús technológia...
Vízállóság meg: 25éves(!!) Casio órámmal még mindíg fél napot tölthetek a vízben, nem ázik be. Pedig mindígis magam cseréltem benne az elemet és a tömítés is még az eredeti... Sehol egy gyártó, aki ne lenne divatmajom.
-
válasz
Stauffenberg #45 üzenetére
Nekem sem kell, hogy krájzisz 97 menjen rajta, viszont vannak olyan dolgok, amiket kizárólag csúcs SoC-vel árukapcsolásban kapsz meg: USB 3.0-ás csatlakozó (sok videót mozgatok, felejtsenek el a 2.0-ával...), vízállóság...
-
válasz
Stauffenberg #43 üzenetére
Így van, ahogy mászunk felfelé egyre ritkább a levegő. Az viszont gáz, hogy adott abszolút teljesítményt egy centtel se lehet olcsóbban megvenni, mint 1éve.
-
-
válasz
Stauffenberg #39 üzenetére
Ehhez képest azért jó vastagon fogott a ceruza a 8as árazásánál.
Kell az az Apokalipszis h végre változzon valami.
-
-
-
Ez nem a grafikára vonatkozik leginkább? Abban PowerVR-> Mali váltás lesz, a drivert meg gondolom nem a mediaretekék írják, hanem a licenszelő ARM
?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest