- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Mi tűnt hihetőnek, a 4k-s kijelző?? Egy mobilba?? Én akkor se fogom elhinni, ha már a kezemben lesz, me felesleges baromság, főleg így 2014ben, 5 colon...
A fém burkolat hihetőbb volt, egy normálisabb formaterv meg alapelvárás. Tény, hogy még ezek sem jöttek össze. De amúgy tök 8 hogy mit hiszel el csak ne állíts olyan butaságokat, hogy "azt igérték". Nem igértek ők semmit. (És nagyjánól azt is pakoltak le az asztalra.) -
cairojack
aktív tag
Akkó mégessze... az nam kiszivárgás hanem pletyka. Ha én most azt mondom h a következő BMW repülni fog, akkor elhiszed? Javaslom legyen egy egészséges mértékű gyanakvás benned, ha olyasmit olvasol, ami nem hivatalos. (És ha bölcs akarsz lanni még akkor is ha épp hivatalos. Az a tuti ha soha semmit nem hiszel el amit nem a két szemeddel látsz).
-
Levwi
aktív tag
nem találtam meg de lehet csak egy koncepció volt már nem tudom, de eddig még nem igazán tudták hozni azt a szintet amik kiszivárogtak. Már az s4-nél kiszivárogtak olyanok hogy 2-szer négy magos proci lesz, egy gyengébb az ui-nak egy erősebb a magas erőforrás igényű alkalmazásoknak ezt se tudták még megcsinálni.
Még a QHD-t se tudták megoldani ez csak egy ránc felvarrt s4. -
blueMerle
veterán
Nagyon kiváncsian várom, mert olyanról még nem hallottam hogy egy be nem jelentett, fejlesztés alatt álló modellről a gyártó akármilyen infómorzsát közzétett volna a feature-listáról. Nem kevered véletlenül azzal, hogy mi volt a szóbeszéd a fórumokon? Mert a kettő ám egy kicsit nem ugyanaz.
cairojack: erről van szó
-
Burt1793
veterán
Minek a 4K és a még erősebb hardver? Angry Birdsre?
A szolgáltatásokra és a strapabíróságra kell rágyúrni, ezért is tetszik ez nekem. Nem kell ide több erő, az s4 is sok volt. Az s3-t is meg lehet úgy faragni szoftveresen, hogy gyors legyen.Az LG tényleg egészen pofás, de inkább sony párti vagyok. A prime-ot tényleg érdemes megvárni, ár nem tudom, hogy Magyarországon lesz-e. s800-as s4 se nagyon volt, ha jól emlékszem.
(#497) Rakeem: A note3 nagyon nagy, használhatatlan, az s4 nekem s2 után és jó nagy kézzel nagyon kényelmes volt, gondolom akkor ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest