- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz
Burt1793 #503 üzenetére
ezzel csak az a baj hogy túl nagy a hipe hogy világmegváltó lesz legújabb legjobb hw utána meg jön a csalódás hogy nem csináltak semmit csak beleraktak egy ujjlenyomat olvasót meg egy szívritmus mérőt amire már jó pár éve van alternatíva ha valakinek kell van olyan csuklópánt. Összelopkodták az újításaikat és úgy állítják be mintha ők találták volna fel a kőbaltát
blueMerle:már rájöttem én is csak úgy volt beállítva mintha az biztos lenne.
hittem is benne hogy végre lesz valami eget rengető újítás, de sajnos arra még jó pár évet várni kell. -
Levwi
aktív tag
nem találtam meg de lehet csak egy koncepció volt már nem tudom, de eddig még nem igazán tudták hozni azt a szintet amik kiszivárogtak. Már az s4-nél kiszivárogtak olyanok hogy 2-szer négy magos proci lesz, egy gyengébb az ui-nak egy erősebb a magas erőforrás igényű alkalmazásoknak ezt se tudták még megcsinálni.
Még a QHD-t se tudták megoldani ez csak egy ránc felvarrt s4. -
Levwi
aktív tag
ahhoz képest hogy 4K kijelző felbontást ígértek meg olyan hardvert ami megrengeti a világot.
Elég gyengén muzsikált megint a samsung, lényegében semmit nem csináltak, mert ehhez nem kellett nagy szakértelem amit műveltek, szerintem a telefon már legalább egy fél éve megvolt és a kiegészítőkre vártak hogy majd együtt bemutatják. Ez ha 100k körüli áron kezd akkor jó lesz ha sokkal felette akkor semmire való. Mondjuk az ujjlenyomat olvasóra kíváncsi lennék hogy mennyire működik jól, vagy inkább a leendőbeli gazdája inkább földhöz vágja a telefont, mert nem oldja fel a kijelzőt az első pár próbára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest