- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Minek a 4K és a még erősebb hardver? Angry Birdsre?
A szolgáltatásokra és a strapabíróságra kell rágyúrni, ezért is tetszik ez nekem. Nem kell ide több erő, az s4 is sok volt. Az s3-t is meg lehet úgy faragni szoftveresen, hogy gyors legyen.Az LG tényleg egészen pofás, de inkább sony párti vagyok. A prime-ot tényleg érdemes megvárni, ár nem tudom, hogy Magyarországon lesz-e. s800-as s4 se nagyon volt, ha jól emlékszem.
(#497) Rakeem: A note3 nagyon nagy, használhatatlan, az s4 nekem s2 után és jó nagy kézzel nagyon kényelmes volt, gondolom akkor ez is.
-
Burt1793
veterán
Igen, ez biztos, ez tetszik a legjobban az összes felsőkategóriás közül (mert nincs 5 colon kis kávával jó lumia).
Nem értem ezt a kevés újdonság mizériát. Mi kell még? i4->i4s->i5->i5s sokkal kisebb ugrások voltak.
Az s2 se rossz sebességben (szétromolva), egyedül az akkuidő az, ami már a nagyobb gyári aksival is soványka (egy nap készenlét, 5 óra kijelzőidő az átlag
)
-
Burt1793
veterán
Végigolvastam a leírást, arra jöttem rá, hogy ez egy tökéletes telefon számomra. Tényleg mindent tud, szinte nem nőtt a kijelző, ip67-es, amoled, jó a kamerája, erős és jó az üzemideje (okostelók között). Ennél nem tud semmi sem többet.
Méltó S2 utód.Nem értem ezt a design vitát. Azt el se tudjátok képzelni, hogy valakinek ez jobban tetszik, mint egy Z1 vagy egy i5s vagy egy htc one vagy egy lg g2? Nem-nem, 'akinek a samsung tetszik, az egy megvezetett hülye"
.
BMW-Merci vita...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest