Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
margithid #136 üzenetére
"A naon, a xar, "
Ezeket nem túl iskolázott tini lányok használják leginkább, hál'istennek még nem épült be a nyelvbe, és remélhetőleg nem is fog soha.
A "naon" meg a "vok" szimpla igénytelenség, a "xar", "faxom", "qrva" és társai viszont az automata fórum-moderátorok kijátszása érdekében született meg. Az egyszerű emberek könnyebben megtalálják az X karaktert a klaviatúrán, mint a *-ot..
De mivel ahol a "szar", a "faszom" és a "kurva" tiltólistán van, ott általában a "xar", a "faxom" és a "qrva" is, így most már ezeknek a használata is szimpla igénytelenségnek minősül. Ha vulgáris akar lenni valaki, akkor fogalmazzon úgy, ha meg kulturáltan akar megnyilvánulni, arra is van számtalan lehetőség a magyar nyelvben.
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
margithid #39 üzenetére
A Win7 ha olvastad volna akkor azt írtam, hogy már teljesen korrekt, de ehhez idő kellett, mint mindenhez az életben! De ez kinek jo arány?
Jó win: XP sp2-sp3, Win7
Xar win: win95, win98, win 2000 és millenium, windows XP sima, Windows VistaKét használható a sok hulladék közt! Nekem ez nem túl biztató!
Sziasztok! Szép napot minden kedves fórumozónak!
Azopi74: nem mindenkinek jön ám be, hogy nincs Start menü, ez amúgy a 8 megjelenésekor volt h azt mondták többen h undorító és nekem az guru aki szakmáját tekintve rendszergazda és az is guru aki évente kb millát költ ujjabb hardverekre és mindenből a legjobbakat veszi illetve a szobálya úgy néz ki mint egy számítástechnikai bemutatóterem.
-
azopi74
addikt
válasz
margithid #29 üzenetére
Próbáld ki az sp2 előtti xp-t
.
A kedvencem az, hogy a szűz, frissen telepített rendszert a netre csatlakoztatjuk, semmit nem csinálunk, még egy árva weboldalt sem nyitunk meg, és egy két óra múlva tele van a rendszer malware-rel. Emlékszem, mindig sietni kellett telepítés után a biztonsági frissítésekkel, hogy hamarabb felkerüljenek, mint a férgek, de nem mindig jött össze a dolog... -
alfaromeo33
aktív tag
válasz
margithid #29 üzenetére
Javaslom ne mondjál olyat amit nem is tudsz, mert nem is tudhatsz. Te honnan tudod, hogy én mit próbáltam, meg mit nem? Anno már itthon saját gépen volt win 3.1 azóta folyatosan megvannak a legfrisebb winfosok, tehát úgy érzem h azért joggal mertem megszólalni!! Amúgy sorry 8am nincs, mert arról már kipróbálás előtt lebexéltek többen akik pedig számítógép guruk, hogy naon xar és átláthatatlan, tehat a nyolcrol nincs személyes tapasztalatom. De amúgy DOS 5.0tól win7-ig lefedve a paletta nálam, igy mégis bátorkodom azt mondani h tapasztalatból mondom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- E-roller topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest