- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Ez most szarkazmus lett volna?
Az átlagjúzernek nem sokat mond, hogy ki az OS gyártója (sőt, általában azt se tudja, mi az az OS), az átlagjúzer csak azt nézi, hogy ki a készülék gyártója. És hogy a gyártó nevének láttán tud-e asszociálni valami hatásos marketingüzenetre. Így van ez mifelénk is, és nincs ez máshogy az USA-ban sem.Szerintem igenis részesedést tud majd növelni USA piacon a MS, ha saját brand alatt tolja a készülékeket, de attól tartok, hogy Európában viszont ezzel ellentétes lesz a hatás a Nokia brand elhagyásával.
-
azopi74
addikt
Ne fájdítsd már a szívem,
Gyilkolni tudnék egy 1520-ért, de most sajnos nem fér be a budgetembe, ki kell húznom még egy darabig a lassan egy éves 920-al...
Egy 2520-ra viszont azt hiszem, benevezek, mert tablet csere már nagyon időszerű, és halaszthatatlan (lassan 2,5 éves droidos ASUS transformer vacak, csak porosodik a sarokban, mert nem szívesen idegesítem fel magam a használatával )
-
azopi74
addikt
válasz
=Mentor= #224 üzenetére
"tekintve hogy a hasonló specifikációjú Samsung Galaxy Mega 6.3 jóval drágábban kapható"
Nem jóval drágább, 340 USD helyett 400 USD már most (nem pedig egy egy negyedév múlva) , ami 18%-os "felárat" jelent, és a specifikáció is "némileg" magasabb, mint az 1320-é.
Az 1320 valahol a Mega 5.8 és 6.3 között van félúton speckókban, viszont a több, mint fél éves Mega 5.8 jelenlegi árában akarják 14Q1-ben kiadni. Ez ilyen áron bukta lenne, szerintem faragni fognak abból a 340 USD-ből, jócskán 300 USD alá.
Pedig vártam nagyon az 1320-at, csak egy kicsivel erősebb hw-ben, és kicsivel alacsonyabb árban bíztam. De sajnos a jelek szerint nem nagyon akar a Nokia véres árháborúba bocsátkozni a Samuval.
-
azopi74
addikt
válasz
littlelion21 #222 üzenetére
"szerk.: ezzel akkor mi lesz, mikor mutatják be?"
Majd akkor, ha az 520 értékesítési adatai elkezdenek hanyatlani. De el kell szomorítsalak, ez nem mostanában lesz, szerintem legkorábban 14Q1.
-
azopi74
addikt
Jól értettem, hogy az 1320 tényleg csak 2014 Q1-ben jön 340 USD-ért? Ezzel viszont egy kicsit elkéstek, a némileg erősebb speckójú 6.3-as Galaxy Mega 400 USD körül van már most is. Karácsonyi szezon után ki tudja, hol lesz, sőt, addigra lassan kint lesz az utódja is...
-
azopi74
addikt
Csak annyi, hogy az Office-on, Internet Exploreren, és a beépített Windows-os appokon (notepad, remote desktop, paint, file explorer) kívül nem futtat desktop alkalmazásokat. Jailbreak-elni lehet, itt: nyomon tudod követni, milyen alkalmazásokat portoltak RT-re.
De az RT-t nem PC-kre szánja a MS, arra ott a Win8.
Az RT tabletre való, és szerintem csak addig marad a desktop is, amíg nem készül el a metro-s Office.
Utána jön a WP-WinRT fúzió. -
azopi74
addikt
-
azopi74
addikt
válasz
margithid #136 üzenetére
"A naon, a xar, "
Ezeket nem túl iskolázott tini lányok használják leginkább, hál'istennek még nem épült be a nyelvbe, és remélhetőleg nem is fog soha.
A "naon" meg a "vok" szimpla igénytelenség, a "xar", "faxom", "qrva" és társai viszont az automata fórum-moderátorok kijátszása érdekében született meg. Az egyszerű emberek könnyebben megtalálják az X karaktert a klaviatúrán, mint a *-ot..
De mivel ahol a "szar", a "faszom" és a "kurva" tiltólistán van, ott általában a "xar", a "faxom" és a "qrva" is, így most már ezeknek a használata is szimpla igénytelenségnek minősül. Ha vulgáris akar lenni valaki, akkor fogalmazzon úgy, ha meg kulturáltan akar megnyilvánulni, arra is van számtalan lehetőség a magyar nyelvben.
-
azopi74
addikt
válasz
alfaromeo33 #33 üzenetére
"lebexéltek többen akik pedig számítógép guruk, hogy naon xar és átláthatatlan"
Nagy számítógép guruk lehetnek az illetők. -
azopi74
addikt
válasz
margithid #29 üzenetére
Próbáld ki az sp2 előtti xp-t
.
A kedvencem az, hogy a szűz, frissen telepített rendszert a netre csatlakoztatjuk, semmit nem csinálunk, még egy árva weboldalt sem nyitunk meg, és egy két óra múlva tele van a rendszer malware-rel. Emlékszem, mindig sietni kellett telepítés után a biztonsági frissítésekkel, hogy hamarabb felkerüljenek, mint a férgek, de nem mindig jött össze a dolog... -
azopi74
addikt
válasz
alfaromeo33 #22 üzenetére
Roppant nyomós érv. Ma olyan gyártók adják el a mobilok 90 %-át, akiknek 10 éve még szinte semmi tapasztalatuk nem volt a mobilok terén. Akiknek meg több évtizedes tapasztalatuk volt, mind eltűntek a készülékpiacról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest