- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
ha jó áron lenne eza méret alázna minden más gyártót
-
ettee
csendes tag
Sziasztok! A 2520-al vajon lehet képeket DVD-re kiírni? Lehet rá külső DVD írót csatlakozni?
-
Üdv!
Nincs vmi új infó a megjelenésről?
1320 érdekelne elsősorban... -
walko
tag
929 a verzionnál
5", 1080p, 20 mpx. -
B1T3
addikt
Nagyon szép az összes bemutatott készülök. Bár a 1520-nál kicsit fura, hogy az arányokat nézve olyan közel van egymáshoz az alsó három gomb, és ez is ráerősít arra az érzésemre, hogy ez már inkább egy mini tablet, nem pedig egy óriási telefon.
Már csak egy kicsit szabadabb szemlélet kéne, hogy alternatíva legyen számomra egy Windows Phone-os telefon, bármennyire is szimpatikus a rendszer; konkrétan nálam az kapásból egy kizáró ok, hogy nem elérhető a Swype (és nemhogy semmilyen hasonló elvű billentyűzet nincs [pedig nagy duzzogva akár átszoknék másra], de eleve semmilyen más klaviatúra nem érhető el). Majd hátha jövőre segít ezen a 8.1, bár kétlem. Azért remélem, majd apránként felzárkózik az elvárásaimhoz a WP, mert tényleg szimpatikus. Addig pedig a családban lévő Lumia 520-on követem a fejleményeket.
-
Воланд
titán
válasz
enginev3.0 #256 üzenetére
netto 499$, amerikaban.
-
enginev3.0
félisten
2520 milyen áron kezd, vagy nem tudni?
-
azopi74
addikt
Ez most szarkazmus lett volna?
Az átlagjúzernek nem sokat mond, hogy ki az OS gyártója (sőt, általában azt se tudja, mi az az OS), az átlagjúzer csak azt nézi, hogy ki a készülék gyártója. És hogy a gyártó nevének láttán tud-e asszociálni valami hatásos marketingüzenetre. Így van ez mifelénk is, és nincs ez máshogy az USA-ban sem.Szerintem igenis részesedést tud majd növelni USA piacon a MS, ha saját brand alatt tolja a készülékeket, de attól tartok, hogy Európában viszont ezzel ellentétes lesz a hatás a Nokia brand elhagyásával.
-
azopi74
addikt
Ne fájdítsd már a szívem,
Gyilkolni tudnék egy 1520-ért, de most sajnos nem fér be a budgetembe, ki kell húznom még egy darabig a lassan egy éves 920-al...
Egy 2520-ra viszont azt hiszem, benevezek, mert tablet csere már nagyon időszerű, és halaszthatatlan (lassan 2,5 éves droidos ASUS transformer vacak, csak porosodik a sarokban, mert nem szívesen idegesítem fel magam a használatával )
-
walko
tag
-
tjb007
nagyúr
1320 - 8930AB (jól tippeltek azok aki erre fogadtak)
-
.Szaki.
addikt
Sajnálom, hogy az Asha és a WP Nokiák mellett egy szó sem esett a hagyományos S40-es telefonokról. Vagy az más és nem is kéne itt erről szónak esnie?
Bár ahogy látom mindegy is, az 515-el megmutatták, hogy nem is igazán szeretnék már ezt az ágat folytatni, pedig szerintem sokkal nagyobbat kaszálhatnának vele, mint egy okostelefonnal. Én ezeken a Nokiákon egyáltalán nem érzem a "must have" érzést.
-
halkow
őstag
míért baj az hogy wp 8.1 rt-és? ;|
-
Kilobeat
tag
válasz
alfaromeo33 #42 üzenetére
Mondjatok a Windowsnál jobb os-t!
Lenovo? Ne vicceljünk már, az IBM sosem gyártott legalja hulladékot!Ettől függetlenül, bizonyon a Nokia név sokaknál a megbízhatósággal egyenlő és ma is ezt a nevet keresik.
Nincs az a médikampány ami ezeket az embereket meggyőzi arról, hogy a Microsoft ugyanaz mint a Nokia.
Ráadásul egyre kevesebben néznek TV-t vagy olvasnak bármilyen reklámot.
Aki Nokiát keres az egész másképp gondolkodik, mint aki ájfont.
A Nokia 148 éves brand! -
Glenda
addikt
válasz
Quasi_modo #238 üzenetére
Aminél a kijelző a fontos, abból Samsungot szoktam venni. Lehet a Sony jobb, de sokkal drágább. Az ultrabookjaik is tetszenek, de az Asus-szal meg vagyok elégedve, nem akarom lecserélni.
Ja meg a porszívóik jók. De azt hiszem ennyi. Tankert ritkán szoktam venni
-
BiP
nagyúr
Látom frissült a cikk személyes tapasztalattal. Ahogy nézem, ez pont a Nokia irodában volt a 7-en
Akkor ezért volt tegnap reggel ott az a sok ember -
Quasi_modo
nagyúr
Hát nekem egyik újdonság sem tetszik. Ha már WP, akkor kizárólag a 1020.
-
törölt tag
A legjobban a 1520 videójának záró képsorai tetszettek: A videó Samsung NX300 Smart Camera segítségével készült.
-
batai15
félisten
válasz
littlelion21 #222 üzenetére
Külsőre nekem is jobban bejön ez mint a 1520..
-
azopi74
addikt
válasz
=Mentor= #224 üzenetére
"tekintve hogy a hasonló specifikációjú Samsung Galaxy Mega 6.3 jóval drágábban kapható"
Nem jóval drágább, 340 USD helyett 400 USD már most (nem pedig egy egy negyedév múlva) , ami 18%-os "felárat" jelent, és a specifikáció is "némileg" magasabb, mint az 1320-é.
Az 1320 valahol a Mega 5.8 és 6.3 között van félúton speckókban, viszont a több, mint fél éves Mega 5.8 jelenlegi árában akarják 14Q1-ben kiadni. Ez ilyen áron bukta lenne, szerintem faragni fognak abból a 340 USD-ből, jócskán 300 USD alá.
Pedig vártam nagyon az 1320-at, csak egy kicsivel erősebb hw-ben, és kicsivel alacsonyabb árban bíztam. De sajnos a jelek szerint nem nagyon akar a Nokia véres árháborúba bocsátkozni a Samuval.
-
azopi74
addikt
válasz
"szerk.: ezzel akkor mi lesz, mikor mutatják be?"
Majd akkor, ha az 520 értékesítési adatai elkezdenek hanyatlani. De el kell szomorítsalak, ez nem mostanában lesz, szerintem legkorábban 14Q1.
-
=Mentor=
őstag
Nagyon ütős a 3 Lumia, persze nekem a 6 colról megvan a nem túl jó véleményem , de a piac diktál. Ami viszont förtelmes, hogy megint hónapokat kell várni a megjelenésre. A többi gyártó miért tudja a bejelentés után hetek alatt globálisan "szétszórni" a mobiljait? Ezen (is) sürgősen változtatni kéne...
(#204) GeryFlash: A Lumia 1320 340 dollárért kerül piacra, ami igen kedvező ár, tekintve hogy a hasonló specifikációjú Samsung Galaxy Mega 6.3 jóval drágábban kapható. Persze a magyar kezdőár tutira lesz 100 ezer környékén, de az már más tészta.
-
válasz
Neeem, a perverz állat én vagyok - nekem 7"-os méretben kellett volna...
-
elmepocok
tag
Az a helyzet, hogy az összes piszkosul jól néz ki, be is indult a nyálelválasztásom. 6"-et pedig én telefonnak nem tekintem, de tabletnek kéne.
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
alfaromeo33 #33 üzenetére
"Amúgy sorry 8am nincs, mert arról már kipróbálás előtt lebexéltek többen akik pedig számítógép guruk" - guruk, erted, guruk
-
janos1988
addikt
Talán még egyet tud rúgni a Nokia még mielőtt végleg kimúlik. De lehet már ez az uitolsó.
-
Воланд
titán
-
tjb007
nagyúr
A fehér is csillog, csak a sárga és a fekete matt.
Először sárgát próbáltam, utána a fehéret, de ha az egyik ujjamba kerülne, akkor sem választanám utóbbit. Tapintásra nekem százszor jobban bejött a sárga, és pont ezért elmehet a fenébe a Nokia. Ciánkék nincs (bezzeg a 2520-nál van), a piros meg csillogós. -
Sztif
aktív tag
Láttátok hogy az új dzsenerésönön Here Drive+ alpha van? Ez miben lehet újabb?
Illetve láttok a képen Nokia Beamer appot, a piktogram szerint ez már videót is kezel? Gondolom ez a Photobeamer továbbfejlesztett változata. -
Ádám16
addikt
[link] A piros 1520 az egyetlen, ami csillog, és nem matt. Ekkora méretben nagyon nyomasztóan hat szerintem.
-
villamos
őstag
Elnézést kell kérnem. Őszintén, mélyen sajnálom. Majd legközelebb.
Nem érzek birtoklási vágyat.
-
GeryFlash
veterán
Hát így az összefoglaló alapján pofás kis tájékoztató volt.
A 1520 szerintem túl nagy lett, 5,2" elég lett volna. 750 dollárért nem vészes, fog az még lemenni, a 3200-as akksi pozitívum. A fényképező és a hardver is rendben van.
A 1320 szerintem egy nagy bukás lesz, kivéve ha egy lumia 520-620-hoz hasonlóan jól árazzák. de félek hogy nem megy 300 dollár alá, pedig ezt androidba 200 dollárért is megkapod és nem feltétlenül ,,dzsunkáéknál'
Ha mondjuk 275 dollár körül lesz az ára akkor lehet alternatívája az iPad mininek.
Amúgy az hogy van, hogy a 3 készülék közül csak ezen van GG 3, a többin csak glass 2? Vagy elírás?A legjobb viszont szerintem a 2520, de az sem tökéletes. Adott egy fasza akksi, korrekt hardver (bár a RAM lehetne 3gb, igaz ez nem Android). Egy árazásra én is kíváncsi lennék.
Negatívum, hogy ha jól látom nincs rajta vaku, ami elég gáz, egy tableten kéne lennie. HDMI vajon lesz rajta? A dokkoló a billentyűzettel szintén édeskeserű, nagyon jó hogy van, nagyon rossz hogy ennyiért. -
Fryskitt
addikt
Szépek.... A tablet is. De tényleg nem értem, miért kell az RT. Vagyis mégis, az MS nem ismeri a bukást rögtön... Volt már ilyen, pl a Zune. Bár amit most művelnek a Win 8.1 kapcsán, az sem semmi.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem is jól jársz az Ativ S-el. Én eddig próbáltam: 820,920, Ativ S és most egy 925-öst nyúzok. Az Ativ S bőven hozza a 920 szintjét, szerintem (kamerában, akkuban is, és sokkal könnyebb). Ja a microsd bővíthetőség hatalmas plusz, én most megőrülök a 925-nél, hogy a fele zenémet rámásoltam a kártyáról és már csak 6 giga szabad hely van rajta
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest