- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Látom frissült a cikk személyes tapasztalattal. Ahogy nézem, ez pont a Nokia irodában volt a 7-en
Akkor ezért volt tegnap reggel ott az a sok ember -
BiP
nagyúr
Na, akkor nem véletlenül tudtam én is rosszul
Bár én kicsit sajnálom. Nekem 4,3"/4,5"on sem jönne rosszul a 3 sor. Tudom, akkor sokkal kisebb területen kéne nyomogatni a legkisebb méretű csempét/ikont, de hadd legyen már választás kérdése.
(#176) Johnny194: Abból a 8-ból sem szabad 8. De jogos, a 4 még rosszabb lehet. Egy 1 gigás játék már fel sem telepíthető, mert alapból kell neki vagy 4GB szabad hely a telepítés alatt.
Most mondjuk amúgysincs, a macska leverte, és berepedt a kijelző, így egy 610-zel nyomom, de siralom a 820 után. Amúgyis egy szar, de így visszatérni még keservesebb. -
BiP
nagyúr
válasz
=Mentor= #137 üzenetére
Időben élő volt, de az meg szerintem nem elvárható, hogy minden egyes gyártói bemutatóra személyesen elmenjenek.
Vagy ha a nicked nem Mentor, hanem Mecánás lenne, biztos megtámogattad volna őket, hogy eljusson a stáb egyik fele Abu-Dhabiba, a másik fele meg San Franciscoba(#143) satz18: Sajna amíg nem lehet SD kártyára telepíteni, addig valóban baromi kevés a 8GB. 820-szal tapasztalom, rikta idegesítő.
1520-nál biztos kevés volt a hely, azért kellett nano-ra váltani -
BiP
nagyúr
Nem úgy volt, hogy a ahol legalább HD a kijelző, arra lesz 3. csempesor? (920,925,1020...)
(#120) alfaromeo33: Nincs bajom a rövidítésekkel. Amíg valaki a megjegyzés helyett azt írja megj. vagy a Windows helyett Win-t ír.
De az ilyen naon, xar, m1, mind1, vki, h, tyúxar és hasonlóaktól a falra bírok mászni. Tudom, ne olvassam el, de nehéz kiszűrni. És hiába jó a helyesírásod (ami becsületes, tényleg, főleg a mai világban), ha közben az ilyen tünci-münci egybites facebook user (korábbi nevén SMS nyelv) nyelvezettel égeted magad.
Komolytalanná válik a mondanivalód. És ezt 30évesen inkább be kéne látni, nem pedig fiatalosnak titulálni.(#130) woland_y2k+ (#132) adam014: Köszi.
Akkor rosszul is emlékeztem, meg valaki korábban rossz infót mondott. Francba. Akkor nem lesz ilyenem soha. -
BiP
nagyúr
Ez a csávó meg béna is.
És ahogy nézem, (mindenféle rasszista felhang nélkül), az arabok olyanok, mint az indiaiak. Be vannak oltva humor ellen.(#63) kekegsm:
(#64) Blyan: Vicces volt az elején, amikor elkezdett arról beszélni, hogy clear readability, bright screen, csak pont a csávóból nem látszott semmi, világosítani kellett a videostremen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest