- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
dave_gahan #159 üzenetére
Hát nem tudom, nekem 4"-ben lenne ideális egy olyan kávájú telefon mint a G2 és alul felül fél centi túlnyúlás. Na az lenne számomra az igazi zsebbarát telefon. Vastagság meg lehetne tőlem 1 centi is a normális aku érdekében. De tudom jól, kisebbséget képviselek manapság az igényemmel, a mini TV a divat.
-
margithid
veterán
válasz
alfaromeo33 #131 üzenetére
A naon, a xar, meg a hasonlók nem az sms miatt terjedtek el. Nem a röviditésekkel van gondom, még egyszer hagsúllyozom. Én is elég figyelmetlenül gépelek, sok hibával is sokszor.
Nekem a szándékos igénytelenséggel van bajom, ami szerintem a facebookon ötlött teret. -
margithid
veterán
válasz
alfaromeo33 #120 üzenetére
Nem érted a lényeget, nem azzal van baj, hogy angol szavakat használsz, hanem azzal, hogy ilyen szavakat írsz: naon.
ezt kb a 10 éves és az agyhalott facebookozó réteg használja. -
margithid
veterán
Nekem azért van olyan asztali programom amire nagyon szívesen ránéznék tabletről is.
Ezt egyébként nem úgy kell elképzelni, hogy nap mint nap, hanem mint lehetőségként tekinteni rá.
Bizony ez egy óriási plussz az RT-hez képest, de még az androidos termékek és az ipad mellett is.
Nekem a 8" ideális, toshiba encore videókon nekem tökéletesnek tűnik. -
margithid
veterán
válasz
alfaromeo33 #106 üzenetére
A fiatalos hangvétel és a gagyin leírt szavak között különbség van.
Egyébként meg elhiszem ,hogy van akinek két jó termék létezik csupán windostól, xp és win7, de vegyük észre, hogy fejlődnek, és a win8/wp8cal egy új korszakba lépnek. Lehet döcögős, lehet nehézkes, de azt felejtsük el végre, hogy windows akkor kékhalál, meg fagyások. Ez volt, de most már nem ez van. -
margithid
veterán
válasz
alfaromeo33 #33 üzenetére
Kicsit más a véleménye itt midnenkinek win7ről mint neked
Ha nálad gond volt, akkor ott user error lehetett.azopi74
Pontosan, kb havonta kellett nekem újratelepíteni xp-t...
Win7nél meg 2 éve gond nélkül megy a rendszer notebookomon, asztalin meg 1 éve.
Kicsit vicces, hogy az xp jobb volt mint a win7... -
margithid
veterán
válasz
alfaromeo33 #25 üzenetére
Te nem tudom miről beszélsz..
A win7 kezdetek óta tökéletes, win8ról nincs tapasztalatom ,de egy ismerős nagyon dicséri.
Az sp3as xp egy szutyok volt win7hez képest, lassult, lefagyott, kékhalál stb.
Javaslom próbáld ki a termékeket mielőtt írsz róluk véleményt. -
margithid
veterán
Nem tudom miért olyan fontos az, hogy mi van ráírva. IBM is lenovo lett, mégis minőségi termékeket gyárt. Szeritnem csak jól fogunk járni ezzel a házasággal. A microsoft tuti biztos, hogy az olcsóbb katergóiában is további termékekkel fog megjelenni, hogy terjedjen a rendszer.
alfaromeo33
Csak megsúgom, van oylan is aki egyben gyártja a hardvert és a szoftvert, valami alma
Az asztali operációs rendszerükkel meg egyszerűen semmi gond nincs (win7), nekem pl 35 napig ment újraindítás nélkül a gépem, akkor is csak egy frissítés miatt kellett újraindítani. (jó. vas is van alatta, 16 GB Ram, ivy i5, samsung ssd)ravensky13
Meg fogjáto kszokni, akik itt sírnak, hogy fúj microsoft, azoknak szerintem simán lesz iylen telefonjuk.
Akit meg tudott venni a nokia reklám, azt megveszi az ms reklám is, ilyen egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest