- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #1281 üzenetére
HTC? Nem vagyok szakértő, de kb. a Hero és kortársai voltak az utolsó telefonjaik, amik még nem micro USB-vel jöttek (de ezelőtt is szabványos miniUSB-t használtak). Ha más nem abban biztos vagyok, hogy a Legend óta minden telójukon microUSB van. Az pedig egy 2010-es telefon. És ez csak egy gyártó így kapásból, mert android vonalon főleg velük van tapasztalatom. De pl. volt Samu Galaxy 3-asom (szintén 2010-es modell), amin szintén szabvány microUSB volt, és azóta is minden Samun telefonon (táblagépen saját csatijuk van, de arra nem is vonatkozik az egyezmény, csak telefonra). Tehát 2009-ben megállapodás, és köv. évre átálltak, és azóta is tartják hozzá magukat. Ez a két cég biztosan, de mernék rá tenni egy nagyobb összeget, hogy a Sony Ericsson is legalább ilyen régóta használja. Szóval ez most nem jött be...
-
Tomy Yayo
senior tag
Igen, feltettem én már ezt a kérdést valamelyik i5-ös hírnél (mivel magát az élő közvetítést nem láttam), hogy legalább szolgált valami magyarázattal az apple, hogy miért volt szükség az új csatlakozóra, vagy csak úgy benyögték, hogy "nesztek van új csatlakozó, örüljetek mer' új, és it's very innovative and most leading technology"? Úgy értem az egyértelműn kívül (pénzpénzpénz) van kézzel fogható magyarázat? Nem láttam, hogy érkezett volna válasz akkor...
-
Tomy Yayo
senior tag
-
Tomy Yayo
senior tag
Oh, Yeaaah, már vártalak
Popcorn bekészítve. Komolyan, tedd a szívedre a kezed, őszintén ki mered jelenteni, hogy csak ennyivel több egy Note2, egy S3, vagy akár egy OneX, 4XHD? Akárhogy is fáj, de csúnyán lekörözték most az ájfónt. Vagy inkább ők maradtak le, hiszen Android oldalról hónapokkal ezelőtt megjelentek azok a készülékek. Így még gázabb...
-
Tomy Yayo
senior tag
Nem érzem, hogy levinné a hajamat az innováció...
Tényleg azért mentek a pereskedések, mert fejlesztésekkel nem tudják lenyomni a konkurenciát? Újat nem tudnak felmutatni, akkor legalább másokat is szívassanak? Százszor inkább bármelyik WP/Android csúcsteló, mint ez. Jah, és az új töltőcsatlakozóval még jól be is tesznek a régi törzsvásárlóknak, akik kismillió szirsz*rt vettek a telefonhoz, dehát az elvakult almahuszárok úgyse így fogják felfogni, hanem hogy húúú, meg hááá, új csati, de jó. Apropó, valami értelmes magyarázat volt arra, hogy miért is volt szükség új csatira? (már a felhasználók pénzének kiszipolyozása mellett) Gyorsabb, jobb, valami?
Aki az i5-ért képes lesz sorbaállni, meg két nappal előtte tábort verni a bolt előtt (és biztos, hogy most is lesznek) azoknak már tényleg nincs ki a négy kerekük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest