- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
válasz
ZeroLimit #2023 üzenetére
Vágom, a kérdésedre pedig azt tudom válaszolni - részemről -, hogy bizony én sem raktam még fel a 4-re. Páromnak 3GS van, de messze elkerüli, mert azt mondja, hogy az 5.1.1 kiválóan teszi a dolgát és van gmaps. Láttam működni azonban 4-en és 4s-en is és nem győzött meg, hogy kéne nekem.
Ne rakd szerintem még fel a GS-re, mert az új funkciók arra egyáltalán nem elérhetőek, szóval ha jól meg az 5.1.1-gyel, akkor hagyd is úgy.
-
Gadgetfan_
senior tag
-
hdanit610
aktív tag
válasz
ZeroLimit #2016 üzenetére
Nem bántásként, de ebből most mit kéne levonni? Van kérdésed? Az, hogy tagolatlan, értelmezhetetlen már csak ráadás.
Szedd össze, hogy mit szeretnél írni és azt cizellált formában tárd a nyilvánosság elé. Ez a karakterhalmaz bizony a magyar nyelv karikatúrája.
Fuss neki mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest