- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
"Amúgy meglepő, hogy pont tőled hallok ilyet az iPhone-ról. Eddig azt hittem megrögzött iFan vagy. De komolyan. Most meg úgy tűnik teljesen racionális és elfogulatlan. Lehet jót tett az avatar elvétel..."
Tehát szerinted ha valakinek tetszik az iOS és jókat mond róla, az iFan, aki meg kritizálja, nem tetszését fejezi ki, az pedig "racionális és elfogulatlan" lesz a te szemedben. Aha! Értem...
-
Gadgetfan_
senior tag
Az iOS7 flat-dizájnja nem tetszik még mindig, de funkcionálisan elég jónak néz ki, lehet, hogy erre majd frissítek ( a 6-ost kihagytam), csak a kinézettel kell megbarátkoznom őszig...
A Macbook Air olcsóbb, jobb, gyorsabb lett és üzemidőben is sokat javult. Egy MB Air 11" már 300 ezerért kapható hivatalosan, amivel odaver jó pár Ultrabooknak árban és minőségben egyaránt. Az OSX Maverick is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest