- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Én sem sufnigsm-ről beszéltem.
Meg miaz, hogy a P kifutott és így fair? Két telefont hasonlítunk össze a jelenlegi(!) árazását. Amíg mindkettőt lehet kapni újonnan / boltban / szolgáltatónál, addig tökmindegy melyik futott és hova.
De legalább nyugodt szívvel linkelem be a Telenoros árlistát amire alapozva mondtam amit mondtam, mert semmivel sem lesz hiteltelenebb, mint amit te linkeltél. Csupán nézőpont kérdése. [link]
Ugye, ha visszaolvasod a kezdeteket azt írtam, hogy a Telenornál vállalkozói előfizetésre, 2 év hűséggel.
" Sony Xperia P bruttó ár 39.900 Ft"
"Nokia Lumia 820 bruttó ár 74.990 Ft"Meglehet nézni. Nem duplája, de majdnem.
@#830) Sofian :
Oh én megengedem, használd egészséggel. De amint az a többiek hsz-éből is kiderül a túlnyomó többségnek erre vagy nincs szüksége vagy nem tudja 100%-ig kihasználni lefedettség miatt.
Ezért is mondtam, hogy a szubjektív egy telefon megítélése. Mivel ha neked kell, neked nyilván értékesebb az LTE képes telefon. Viszont a túlnyomó többségnek épp az előzőekből adódóan az LTE képesség semmiféle plusz nem jelent, max jobban fogy az akksi - ahogy ezt szintén az előbb írták.Tessék, itt a T-s LTE lefedettségi térkép: [link] Aki nem itt él vagy dolgozik, azoknak pontosan nulla az értéke az LTE-nek.
Szvsz előbb a 3G-t kéne 100% közelire megoldani mindegyik szolgáltatónál és akkor lehet menőzni az LTE-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest