- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
"The launch event will start 7pm PST" in Los Angeles.
Ezek szerint az nálunk hajnal 4:00, november 14-én. Várom a reggelt -
enginev3.0
félisten
lyallly
-
synar
őstag
Kiadhatnának egy olcsóbb, két külön kijelzős variációt is ebből a dizájnból, engem jobban érdekelne, mit a hajlékony paneles, ami ki tudja meddig bírja.
-
Emericus Max
tag
Várni kell 1 évet legalább. Most a Lenovo (Motorola) bedobta ezt, hogy kvázi fölmérhessék, mekkora igény lenne erre, meg hogy van-e értelme ennek a vonalnak. Ezért is a limitált darabszám és elérhetőség. Aztán meg sztem tesztelni akarják, hogy mennyire bírja napi használatban a hajtogatást a kijelző. Szerintem így látatlanban is van értelme, de még nem kiforrott,meg az ára is horror. Ha az első generáció életképesnek bizonyul, akkor sztem lesz folytatása és az már csúcskategóriás hardverrel, meg az első generáció hibáinak javításával. Akkor lesz nagyobb darabszám, meg életképesebb ár. Addigra a hajlítható kijelzők ára is lejjebb megy majd. Nagyobb aksi is kéne.
Én vennék szívesen, csak azért is mert imádtam a V3-at és a V8-at is. Egyszerűen jó érzés volt bejövő hívásnál csak kipattintani a telót, majd becsukni ha le akartam tenni a hívást. Ezt az érzést az érintő képernyőn való matatás, meg húzgálás valahogy nekem sose adta vissza. Ugyanez volt annó a Nokia 7110-nél a rugós fedél, ami gombnyomásra nyílt fogadva a hívást majd lazán a mellkasomon bepattintva letettemErre az érzésre egy mai modern telónál is vevő lennék. Nekem ez az irány tetszik a legjobban a hajlítható koncepciók közül. A kijelző védelem is megoldott, nem kell az a rusnya védőüveg rá, ami egy idő után csúnyán kezd elhasználódni a széleken. Szóval hajrá!!! Akkor is ha a Lenovo már nem az a Motorola, ami egykor volt...
-
Ricardo
titán
Több értelmét látom, mint a kihajtogatható készülékeknek.
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem inkább ez kéne mint a Fold....
-
jeni
félisten
Nekem még van ilyenem!
Motorola V3 (ezüst) -
balazs1022
őstag
Szvsz ebben a formaban van ertelme a hajlithato kijelzonek. :) Nagyon tetszik az Razr féle irany. :)
-
SL-27
tag
Hmm... kezdek (fel)izgulni, pedig még mindig vannak fenntartásaim.
-
válasz
Schuler888 #11 üzenetére
Az biztos, hogy feltűnő.
Az alkatrészek így azt hiszem nem keverve jutottak piacra, de a rainbow nyert vásárlók szerint. Mutass egy mai mobilt, ami ennyire feltünő? Szerintem nincs. A Razr is uncsi sötét festéssel fog jönni.
A régi mobilok egyszerűen formagazdagabbak voltak. Egy hangyányit örökölt talán az a Razr. -
Ijk
nagyúr
Ez a készülék is abban erősített meg hogy ez a hajlítható kijelző egyelőre totális zsákutca.
-
Diokhan
addikt
Volt StarTac-em, imádtam, bár már akkor sem volt fiatal készülék, és nem nagyon bírta az akkuja. Igazából mai napig szivesen vennék egyet, csak úgy a vitrinbe.
Ez a készülék szép lenne, ha nem lenne ilyen drága. A snapdragon sem a legjobb, és a kajlított kijelző elég instabil, lásd fold. Meglátjuk, hogy jobb lesz-e. -
Figyelj, a nagy bumszli ott egy eredeti stílusjegy.
Értelme van, ha modernebb technika miatt oda rakják a lenyomat olvasót, akkor az jó helyen van. Plusz még elfér rendes hangszóró is rajta.
Nincs túllihegve és szerintem is rendben van a forma.
A tönkrement Royole mobil tulajok vehetnek még egy csikicsuki mobilt ami még kinéz valahogy. -
roli543
őstag
Na ez már döfi, csak 2 dolog. Egyrészt alul van az a nagy bumszli amiben az ujjlenyomat-olvasó van, hogy vajon nem fogja e zavarni az alsó felét a kijelzőnek, illetve, minek kellett noccs ha csak pár millivel lejjebb hozzák a kijelzőt, azt kilőhették volna igazán. Egyébként eszméletlenül néz ki
-
Hát igen... Nem a RAZR, hanem a Star-TAC volt a Motorola nagy sikere. A RAZR a Star TAC sikerét ismételte meg modernebb formában. Mellesleg tényleg jó lett, már ha valaki a nyakatekert funkciókat és a rettenetesen sok megkötést kedveli.
Igencsak agyrém volt az a mobil az eredeti Star TAC zseniális és pofátlan újdonságával a konkurensekhez képest.
Lássuk: [link] A nagy személyes kedvencem a csajos reklám.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Zsoleszhun #1 üzenetére
Volt nekik, Motorola StarTAC a böcsületes neve.
-
Wajk
addikt
Ha az nem tükröződés (nem tűnik annak) akkor elég nagy keretnek tűnik a kijelző körül. De ezzel együtt is nekem nagyon bejön, mégha kinyitva azért elég batárnak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Asus Rog Strix G16
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged