Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Emericus Max

tag

Várni kell 1 évet legalább. Most a Lenovo (Motorola) bedobta ezt, hogy kvázi fölmérhessék, mekkora igény lenne erre, meg hogy van-e értelme ennek a vonalnak. Ezért is a limitált darabszám és elérhetőség. Aztán meg sztem tesztelni akarják, hogy mennyire bírja napi használatban a hajtogatást a kijelző. Szerintem így látatlanban is van értelme, de még nem kiforrott,meg az ára is horror. Ha az első generáció életképesnek bizonyul, akkor sztem lesz folytatása és az már csúcskategóriás hardverrel, meg az első generáció hibáinak javításával. Akkor lesz nagyobb darabszám, meg életképesebb ár. Addigra a hajlítható kijelzők ára is lejjebb megy majd. Nagyobb aksi is kéne.
    Én vennék szívesen, csak azért is mert imádtam a V3-at és a V8-at is. Egyszerűen jó érzés volt bejövő hívásnál csak kipattintani a telót, majd becsukni ha le akartam tenni a hívást. Ezt az érzést az érintő képernyőn való matatás, meg húzgálás valahogy nekem sose adta vissza. Ugyanez volt annó a Nokia 7110-nél a rugós fedél, ami gombnyomásra nyílt fogadva a hívást majd lazán a mellkasomon bepattintva letettem :) Erre az érzésre egy mai modern telónál is vevő lennék. Nekem ez az irány tetszik a legjobban a hajlítható koncepciók közül. A kijelző védelem is megoldott, nem kell az a rusnya védőüveg rá, ami egy idő után csúnyán kezd elhasználódni a széleken. Szóval hajrá!!! Akkor is ha a Lenovo már nem az a Motorola, ami egykor volt... :C

Új hozzászólás Aktív témák