- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
Várni kell 1 évet legalább. Most a Lenovo (Motorola) bedobta ezt, hogy kvázi fölmérhessék, mekkora igény lenne erre, meg hogy van-e értelme ennek a vonalnak. Ezért is a limitált darabszám és elérhetőség. Aztán meg sztem tesztelni akarják, hogy mennyire bírja napi használatban a hajtogatást a kijelző. Szerintem így látatlanban is van értelme, de még nem kiforrott,meg az ára is horror. Ha az első generáció életképesnek bizonyul, akkor sztem lesz folytatása és az már csúcskategóriás hardverrel, meg az első generáció hibáinak javításával. Akkor lesz nagyobb darabszám, meg életképesebb ár. Addigra a hajlítható kijelzők ára is lejjebb megy majd. Nagyobb aksi is kéne.
Én vennék szívesen, csak azért is mert imádtam a V3-at és a V8-at is. Egyszerűen jó érzés volt bejövő hívásnál csak kipattintani a telót, majd becsukni ha le akartam tenni a hívást. Ezt az érzést az érintő képernyőn való matatás, meg húzgálás valahogy nekem sose adta vissza. Ugyanez volt annó a Nokia 7110-nél a rugós fedél, ami gombnyomásra nyílt fogadva a hívást majd lazán a mellkasomon bepattintva letettemErre az érzésre egy mai modern telónál is vevő lennék. Nekem ez az irány tetszik a legjobban a hajlítható koncepciók közül. A kijelző védelem is megoldott, nem kell az a rusnya védőüveg rá, ami egy idő után csúnyán kezd elhasználódni a széleken. Szóval hajrá!!! Akkor is ha a Lenovo már nem az a Motorola, ami egykor volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged