- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
jozso1989 #95 üzenetére
Azt mondtam érdemben, ergo nem azt, hogy kicsivel gyorsabb mint a tavalyi szifon, hanem, hogy a 4-8 magnak megfelelően felmossa azzal a padlót. De ilyet nem láttam, az i5S bármely mai napig megjelent modellel szemben megállja a helyét teljesítményben. Ergo, akkor most hol a középkategória?
-
Blyan
félisten
Véleményem szerint a teljesítmény alapján lehet valamit osztályozni, nem az összelegozott alkatrészek darabszámában, vagy annak méretén.
Az meg külön vicces, hogy ppi huszárok mind azok közül kerül ki, akik
a: az iPhone 4 Retina kijelzőjét leszarozták, mert minek ekkora felbontás
b: és akik laptopjaikon és tv-jükön örülnek ha 100-160ppi-t tudnak felmutatni, de büszkék a QHD felbontású 5.x colos telefonjukra. -
Blyan
félisten
Mivel határozod meg a középkategória fogalmét, mikor nem lehet összehasonlítani sem a WP-vel sem az Androiddal, mivel nem nagyon találkoznak semmilyen hw azonossági szinten.
Mert nem négy mag? Minek oda, ha a tavalyi 2 magos i5S-t érdemben nem verték meg teljesítményben?
A felbontás? Nekem a sima HD is elég a WP-n is.Mivel hozod párhuzamba? Milyne számokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest