- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
ok prociban felsőkategória, de miben másban még? mert ugye a felsőkategóriás telefon nem csak a procija miatt felsőkategóriás.
egyébként tényleg az égadta világon semmi bajom nem lenne az iphone-nal, ha 100-120K-ért adnák mondjuk az i6-ot, akkor azt mondanám, hogy korrekt telefon elfogadható áron.
De ugye tudjuk, hogy ennek minimum a duplája lesz, így az árcédulához mérve nagyon sovány mutatvány.
-
HKorn
veterán
Ram, Mpixel, ppi stb. (persze, hogy jó lesz így is, de ez kb olyan mintha a 930 is 2 magos procival jött volna ki 1 gb rammal meg HD kijelzővel, mert általában ez teljesen elég WP-n is, arra mit szóltak volna?)
De mindegy is, így is el fogják tudni adni, biztos vagyok benne, most már azok se fanyaloghatnak, akik eddig a kis kijelző miatt nem akartak almát.
-
HKorn
veterán
én nem azt mondom, hogy szar, mindig is jó telefonok voltak az iphone-ok, csak ne lenne ennyire iszonyatosan rossz az ár/érték mutatójuk.
Ez a 6-os meg már tetszik is valamennyire, már amennyit láthattunk belőle eddig.
Azt meg te is érzed, hogy egy iphone-tól azért mindenki többet vár, minthogy felzárkózzon a jelenlegi mezőnyhöz.
-
HKorn
veterán
pl kamera, 1 Gb Ram (értem hogy ezzel is biztos smooth a rendszer, de ugye a WP is az, mégis beleraknak 2Gb-ot, mert a csúcskategóriába úgy illik), de akkor fogjuk meg inkább a másik oldalról a dolgot, mondd meg te mitől csúcskategória az i6, mi az eddig még nem látott innováció?
-
jozso1989
őstag
Ez azért nem így van... Az iPhone 5 kijelzőjén pl. elég szépen lehet pixeleket látni, ha mellé rakjuk a 468 ppi-s full HD kijelzőt... Sőt a G3 kijelzője még a 468-nál is élesebb képet ad. De lehet csak nekem van sas szemem, meg azoknak, akik nem HD, vagy alacsonyabb felbontású kijelzőt használnak.
-
HKorn
veterán
SoC-on kívül (bár ezt se tudom mennyire lehet erős a dual core-ral+1Gb Ram) meglehetősen az. Ha a kijelző valóban 750 x 1,334 pixel felbontással bír, akkor az a 326 ppi sem az ájulós kategória (nem mintha nem lenne elég bőven, csak ugye ez az új ájfon valamitől csak hasra kellene esni), az OIS nélküli 8mpixeles kamera is biztos jó, képeket ugyan még nem láthattunk tőle, de a spec alapján nem teszem még le az állam.
Várjuk még a további hivatalos infót, de egyelőre én úgy látom, hogy az innováció az kimerült a nagyobb képernyőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OTP Bank topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Call of Duty: Warzone
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest