- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
osztraksajt #14 üzenetére
Én kimaradtam az icq-ból, sose jött be igazán, IRC-s voltam illetve chat.hu-s, trefortos
Igazad van, beugrott, hogy az msn először a windows-al együtt jött!
-
osztraksajt
őstag
Legfőképpen azért mert s yahoo nagyon erős francia jelenléttel bír/bírt és mint oly sok minden más onnan került át. Nálunk gyakorlatilag a nulláról kezdődött az internetkultúra, és pont a kéznél lévő MSN (ami ugye minden XP-ben alapból indult elég agresszíven) terjedt el, addig pl a Romániában egy meglévő francia internetkultúrát importáltak, annak a kialakult szokásaival együtt. De persze sokrétűbb lehet ez, amolyan pillangó effektus.
Például Magyarországon még a modemes időben az ICQ volt nagyon elterjedve mint IM kliens, de az is azért egy rendkívüli piaci vákumban pont megjelent egy cikk róla az akkori PC World és Chip magazinban és ennek hatására mindenki feltelepítette és kvázi szabvánnyá vált akkoriban.
De említhetnénk a Tétova Teve Klub, Honfogalaló, Iwiw, freemail és egyéb régi hullámokat amik ugrásszerűen villámgyorsan elterjedtek. Lehet végük lett idővel, de van ami fenn tudott maradni annak kialakult egy nagyon erős bázisa mint pl a fentiek közül a freemail.
-
-
negyedes
addikt
Megcsinaltak mar azt,hogy a kijelentkezes utan ne maradjak bent az ismeroseim listajan?
-
Psytech
őstag
Nekem semmi bajom a yahoo-val, használtam én is, de hogy egy Nexus One-on promózzák azért az beolt
-
Pete55555
addikt
válasz
osztraksajt #6 üzenetére
Azért a te stílusod sem jobb, nemhogy engem, de egy egész nemzetet sértegetsz
-
-
Pete55555
addikt
Ok bocs, máshogy kérdezem. Itthon használja ezt valaki? Magyarországon élek ugyanis, bármilyen hihetetlen.
-
GreenGuy
tag
Pl. Erdélyben is a nagy többség ezt használja.
-
Pete55555
addikt
Használja ezt valaki ?^^
Új hozzászólás Aktív témák
ma A pillanatnyi tartózkodási hely kényelmes és gyors megosztását is lehetővé teszi az Android-alapú csevegőszoftver legújabb változata.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest