Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
osztraksajt #14 üzenetére
Én kimaradtam az icq-ból, sose jött be igazán, IRC-s voltam illetve chat.hu-s, trefortos
Igazad van, beugrott, hogy az msn először a windows-al együtt jött!
-
osztraksajt
őstag
Legfőképpen azért mert s yahoo nagyon erős francia jelenléttel bír/bírt és mint oly sok minden más onnan került át. Nálunk gyakorlatilag a nulláról kezdődött az internetkultúra, és pont a kéznél lévő MSN (ami ugye minden XP-ben alapból indult elég agresszíven) terjedt el, addig pl a Romániában egy meglévő francia internetkultúrát importáltak, annak a kialakult szokásaival együtt. De persze sokrétűbb lehet ez, amolyan pillangó effektus.
Például Magyarországon még a modemes időben az ICQ volt nagyon elterjedve mint IM kliens, de az is azért egy rendkívüli piaci vákumban pont megjelent egy cikk róla az akkori PC World és Chip magazinban és ennek hatására mindenki feltelepítette és kvázi szabvánnyá vált akkoriban.
De említhetnénk a Tétova Teve Klub, Honfogalaló, Iwiw, freemail és egyéb régi hullámokat amik ugrásszerűen villámgyorsan elterjedtek. Lehet végük lett idővel, de van ami fenn tudott maradni annak kialakult egy nagyon erős bázisa mint pl a fentiek közül a freemail.
-
-
negyedes
addikt
Megcsinaltak mar azt,hogy a kijelentkezes utan ne maradjak bent az ismeroseim listajan?
-
Psytech
őstag
Nekem semmi bajom a yahoo-val, használtam én is, de hogy egy Nexus One-on promózzák azért az beolt
-
Pete55555
addikt
válasz
osztraksajt #6 üzenetére
Azért a te stílusod sem jobb, nemhogy engem, de egy egész nemzetet sértegetsz
-
-
Pete55555
addikt
Ok bocs, máshogy kérdezem. Itthon használja ezt valaki? Magyarországon élek ugyanis, bármilyen hihetetlen.
-
GreenGuy
tag
Pl. Erdélyben is a nagy többség ezt használja.
-
Pete55555
addikt
Használja ezt valaki ?^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Viccrovat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egy hónap múlva indul a Tesla robottaxi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest