- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"pl. nagyon sokan még most is nyomógombos telefont használnak (és nem is terveznek váltani), pedig egy ideje az érintősők divatja van."
Divat ide-divat oda, azért valamire még mindig sokkal kényelmesebben használhatóbb egy gombos telefon. Telefonálásra!
Minden másra ott a MasterCardEgy tapis tepsi persze sok más dologra jobban használható, nem is véletlenül népszerű, de a hagyományos telefonoknak is megvan a létjogosultsága. És aki főként telefonálásra használna egy telefont (micsoda ötlet?!), annak felesleges szivatna magát egy divatos tapizóssal. És ez nem feltétlenül maradiság, lehet ez tudatos választás eredménye is.
Ugyanígy, akinek bevált az XP-Win7 vonal, és tökéletesen elégedett volt vele, annak nem biztos, hogy bejön a Win8 új szemlélete. De sokaknak meg bejön, mert új, mert akár nekik még jobb is, stb.
-
Urban Terror
tag
Pedig szerintem igaza va. Attól, hogy valami új, még nem feltétlenül jó. A fizikai gombokkal bíró telefon használati értéke bizonyos oldalról lényegesen magasabb, mint a tapisnak, csak ugye ma már netezni is kéne út közben, egy gombsor+ 5'' meg mégsem játszik.
Én 2-3 hónapot adtam a win8-nak a gépemen, utána viszont úgy repült, mint az a bizonyos macska.
Én elfogadom, hogy vannak sokan, akiknek a win 8 jó, de ezerszer többen vannak, akik a klasszikus elrendezést követelik, mert egyszerűen az jó, már ismert és tényleg minden igényt kielégít.Persze mindent meg lehet tanulni, de minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest