- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Pontosítva: nem a symbolpack hiánya a gond (vagyis egyben igen), hanem bigmuscle nem hajlandó nem hivatalos rendszerrel foglalkozni. Tehát addig, amíg nem jelent meg hivatalosan és emiatt "nem legális", addig neki sem ül.
De amúgy igen, "majd ha lesz, akkor megoldja, ha megoldható".
Bár érdekes módon, a symbolok letöltése nélkül is tök jól megy a sima 8-ason vagy 8.1-esen az adott verzió, szóval nem értem, mi a valódi szerepe a symbolpacknak.
De sajnálatos, hogy minden egyes új windowsverzióval szétmegy az Aero, és mindig várni kell. Tehát nincs tartós, ultimate megoldás rá. -
-
BiP
nagyúr
válasz
RyanGiggs #55 üzenetére
OFF: Bár nem ez volt az eredeti célja, de ezzel a linkkel sikerült elérned, hogy tegnap este megnéztük az egész filmet. Jót szórakoztunk, köszi
(#59) tomtyi: Nyomozós filmekben szeretik nyomatni ezt a nagyképernyőn tapizunk témát, mert látványos, ahogy ötletelnek, közben meg tódul a képernyőre a releváns információ, amit lehet pakolgatni.
(Bár szerintem az még viccesebb, amikor a srác 20centire ül a 32"-os tévétől, és úgy pötyög)
De amúgy a Win7 is alkalmas a tapi módra, már eleve növelték az üres helyeket, gombméreteket, ikonokat, stb. az XP-hez képest, hogy erre kényelmesebb legyen. Más kérdés, hogy senki nem használja. -
BiP
nagyúr
válasz
RyanGiggs #47 üzenetére
Elég keveset. Van egy WP-s Lumiám, ez céges,irgalmatlan alacsony percdíjakkal,
meg van egy használtan vett Nokia gagyifonom, ez meg flottás, havi 60 ingyen SMS-sel, + a családdal ingyen telefonálok. A 2e-es előfizetői díjat (amiben van lebeszélhető rész is) még nem nagyon léptem át.
Szóval annyira nem követem az árakat
A cégesen netezek, GPS, játék, a sajáton meg csak telefon+SMS. Ezért cseréltem le pár hete egy régi 2630-asra, másodlagos telónak telefonálni épp elég.Érintős telóból a Symbianos Nokia C7-et meg 701-et szerettem, abban voltak rendes "hardveres" hívóbillentyűk, azzal könnyű volt telefonálni. A mostani WP-n meg csomót kell nyomkodni, mire eljut egy hívásig az ember.
-
BiP
nagyúr
válasz
RyanGiggs #31 üzenetére
Végülis kb. egy véleményen vagyunk. A Win8 az átlagfelhasználó számára (főleg, aki lassabban tanul meg új dolgokat), annak semmi olyan előnyt nem nyújt (szerintem), ami miatt érdemes magát szivatnia.
Pl. a szüleimnek biztos nem fogom feltenni egy jó ideig.Csak azt akartam kiemelni, hogy a fapados telefon bizonyos funkciókra sokkal jobb, mint egy modern telefon, főleg, akinek nincs szüksége az újdonságokra. (ahogy a szüleimet is ugyanúgy csak hátráltatná a tapi).
Ill. nekem is a 2. telefonom gombos, azt csak telefonálásra és sms-ezésre használom, mert arra sokkal alkalmasabb.
Ugyanígy az otthoni gépezésre a Win7 számomra sokkal alkalmasabb, mint a 8. Pedig próbálgatom direkt, és én is úgy vagyok fele, hogy az újdonságon (frissebb rendszer) kívül semmi pozitív pluszt nem ad a hátrányai mellé.
Persze ha kényelmesen Win7-esíteni tudnám, akkor elgondolkodnék rajta, de sajnos ez még nem megoldott.
Nekem hiányzik a Start Menü (én sokat használom), a kerekített, árnyékos ablakok, és az áttetsző fejléc. Amíg ez nem okés, addig marad a Win7.
(megj.:8-ra és 8.1-re ez már megoldható, de az Update1-gyel már nem működik). -
BiP
nagyúr
"pl. nagyon sokan még most is nyomógombos telefont használnak (és nem is terveznek váltani), pedig egy ideje az érintősők divatja van."
Divat ide-divat oda, azért valamire még mindig sokkal kényelmesebben használhatóbb egy gombos telefon. Telefonálásra!
Minden másra ott a MasterCardEgy tapis tepsi persze sok más dologra jobban használható, nem is véletlenül népszerű, de a hagyományos telefonoknak is megvan a létjogosultsága. És aki főként telefonálásra használna egy telefont (micsoda ötlet?!), annak felesleges szivatna magát egy divatos tapizóssal. És ez nem feltétlenül maradiság, lehet ez tudatos választás eredménye is.
Ugyanígy, akinek bevált az XP-Win7 vonal, és tökéletesen elégedett volt vele, annak nem biztos, hogy bejön a Win8 új szemlélete. De sokaknak meg bejön, mert új, mert akár nekik még jobb is, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest