- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
válasz
Darth_Revan #18 üzenetére
Miért? Simán passzolna oda.
-
Hát ez kegyetlen . Tesztet várom előre .
-
Darth_Revan
veterán
Nehéz elhinni hogy ezt valami PUBG világban játszódó bohockodasnak szánták első körben...
-
batman91
őstag
válasz
SunMount3r #14 üzenetére
Ugye tisztában vagy vele, hogy nem a bejelentéskor kezdik el fejleszteni a játékokat?
-
Wesder
titán
válasz
SunMount3r #14 üzenetére
Ha egy héttel megjelenés elött jelentenék be, akkor szerinted egy hét alatt raknák össze a teljes játékot? Ugye hogy nem.
-
SunMount3r
nagyúr
Én csak attól félek, hogy túl rövid lesz. Mármint a bejelentéstől szokatlanul rövid idő telt el a kész produktumig, ezért gondolnám, hogy ha mindent alaposan ki csili-viliztek benne, akkor miért tartott ez ilyen "rövid" ideig. (Az akár sokkal nagyobb büdzsés AAA játékok átlag "felfutási" idejét veszem alapul.) Remélem alaptalan (lesz) a felvetés.
-
toronyhaz
aktív tag
Jíhá! Már vagy egy hónapja előrendeltem
-
batman91
őstag
Nem is kicsit lett jó a CULTIC, olyan mint ha a Blood lenne újragondolva. Nekem is bejön, szeretem az ilyen retro játékokat. Ezt a Scorn-t meg el kellene felejteni. Csak a nagy hype volt körülötte. Aztán egy semmitmondó, teljesen lecsupaszított, átlagos valami lett belőle.
-
-
Ezt a volt dead space-es csapat egy része csinálta, mert akart még olyat mint a dead space de a cím joga ugye nem náluk van. A scornt meg egy mádik csapst csinálta valamiért akikről nemtudom raktak e már le olyan címet mint a dead space 1.
Viszont én ezek ellenére se bántanám őket. Simán el tudom képzelni hogy volt egy kis viziójuk egy kis játékról amivel el akartak mesélni valamit, és nem akart ez sokkal többet csak megtalálni a rétegét, de az xbox marketing túlhypolta mert hát ez mégiscsak exklúzív cím.
Vagy röviden ahogy már előttem is írták, a két játéknak semmi köze egymáshoz. -
batman91
őstag
Ezt a hírt örömmel fogadom!
-
DrDoktor
senior tag
Remélem ez nem lesz olyan ócska blöff mint a scorn
-
Raysen623
addikt
Jézusmáriaszentjózsef!!!!
-
zsolesz967
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest