Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a volt dead space-es csapat egy része csinálta, mert akart még olyat mint a dead space de a cím joga ugye nem náluk van. A scornt meg egy mádik csapst csinálta valamiért akikről nemtudom raktak e már le olyan címet mint a dead space 1.
Viszont én ezek ellenére se bántanám őket. Simán el tudom képzelni hogy volt egy kis viziójuk egy kis játékról amivel el akartak mesélni valamit, és nem akart ez sokkal többet csak megtalálni a rétegét, de az xbox marketing túlhypolta mert hát ez mégiscsak exklúzív cím.
Vagy röviden ahogy már előttem is írták, a két játéknak semmi köze egymáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged