- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#72042496 #14 üzenetére
x2000 / abs canyon a maga idejeben az egyik legjobban szellozo haz volt amit 8800 gtx/ultra trislire is elvileg meg eleg volt, es az is ajtos volt. a Fractal Define szeria is okesan szellozik. plusz ha alapbol egy 360x60as radi megy elore akkor csendben 5-600W meg oke . az a lyuk szerintem okes lesz atszelloztetni, nekem is alulrol kb hasonloan kis kivagasokon szellozik a Cosmos. tetejeben kb korbe is van vizezve.
plusz lehet eloben ez is szebb.
korion: 400 euroert fogjak adni, annyiert az ember elvarja, hogy mukodjon.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
#72042496 #14 üzenetére
Nekem még sosem volt Lian Li házam, jobban belegondolva 2006 óta gyári házam sem volt, és amióta konzolon játszom, azóta ventillátor is csak az az egy van a gépeimben, ami a tápot hűti, valószínüleg az is felesleges.
(#16) Kopi31415
Jogos, akkor meglátjuk a review-kból. Egyébként mi az a WS?
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
#72042496 #10 üzenetére
A szépség oltárán áldozni kell, de ha valamit ennyire ésszerűtlenül terveznek, akkor azt nem tudom szépnek látni. Éppen tegnap volt az asztalomon egy Zalman procihűtő, ami az alaplap sajátsága miatt max fordulaton pörgött. Mivel a készülő modbomban ez szem előtt lesz, gondoltam megnézem, hogy mennyivel lesz halkabb, ha elé teszek egy lemezt. A helyett hogy lefogta volna a hangot, nőtt a szélzaj a "kerülőúton" áramló levegő miatt. Ha hozzáteszem a mereven rögzített üveglemezeket az intuícióm azt súgja, hogy nem ez lesz a leghalkabb ház.
A vízhűtésnek is az az elsődleges szerepe, hogy a hőt a nehezen hűthető házon belüli processzorról elvigye egy jobban szellőző radiátorra. Ehhez képest bezárják egy olyan házba, amin alig nagyobbak a "légbeömlők" mint a notebookomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest