- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
Szépen habzik a bodzás fanta.
-
Zolbak2107
csendes tag
Olyan mint egy telefonfülke.
-
BlackSoft
addikt
Nagyon csinos, főleg ennyiért, rendes üveges ház ajándék
-
törölt tag
válasz
lajthabalazs #9 üzenetére
A házon belül, a két fél között áramoltatja a levegőt, sanszos hogy lerakja a port belül, az elülső ablak tövében.
Ezzel a kialakítással körbe körbe megy a meleg, ami hátul az egyik oldalon kijön azt beszippantja a másik oldal. Az elülső szellőző nem sokat segít -szerintem- az alaplapos oldal hűtésében.Nekem az nem tetszik benne, hogy az üveges oldalakon, az alsó lapra nem került merevítés. Hiába vastag a lemez, izgalomba jön a rárakott pumpától. A nem látható oldalra persze tettek...
Összességében tetszik, tényleg szép lett.
(#22) Dr. Akula: jobb hátul, felül, nekem az egy slim DVD-nyíllásnak látszik.
-
korion
senior tag
válasz
lajthabalazs #29 üzenetére
usb3 helyen próbáltad?,máskor usb2 próbálj telepíteni és menni fog
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ha van USB2, arról érdemes. USB3 portokban játszotta el nekem ezt.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Jim Tonic #28 üzenetére
Attól ez még nem zavarja az MS-t, meg a szoftvergyártókat hogy azon adják ki szoftvereiket.
Lehetne pendrive-ról is bootolni, akkor vinyó se kell bele, a videokártya is lehetne külső (értelme nem sok, de lehet). De nem az volt a kérdés hogy meg lehet-e oldani úgy hogy 1000 féle kütyü lógjon ki belőle kábeldzsungellel, hanem hogy férjen bele. Ha már dísznek lesz, akkor hogy néz ki a külső minden?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#72042496 #14 üzenetére
x2000 / abs canyon a maga idejeben az egyik legjobban szellozo haz volt amit 8800 gtx/ultra trislire is elvileg meg eleg volt, es az is ajtos volt. a Fractal Define szeria is okesan szellozik. plusz ha alapbol egy 360x60as radi megy elore akkor csendben 5-600W meg oke . az a lyuk szerintem okes lesz atszelloztetni, nekem is alulrol kb hasonloan kis kivagasokon szellozik a Cosmos. tetejeben kb korbe is van vizezve.
plusz lehet eloben ez is szebb.
korion: 400 euroert fogjak adni, annyiert az ember elvarja, hogy mukodjon.
-
válasz
Gyakori eset, de ezekre meg ott a külső meghajtó.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
Jim Tonic #25 üzenetére
Én is így álltam hozzá legutóbb a Windows telepítéshez. A telepítő felolvasta magát a pendrive-ról, aztán közölte, hogy hiányzik a driver, amivel a pendrive-ot tudná olvasni, és ezért nem volt hajlandó települni. Végül elszaladtam egy írható DVD-ért.
(#27) Dr. Akula
Hát igen, magyar pénztárca használata esetén el kell dönteni, hogy egy ilyen műtárgyat állítasz ki a nappalidban üresen (a hozzászólásokból egyébként is az vonható le, hogy sem a videokártya, sem a vízhűtés, sem egy valamire való konfiguráció nem való ebbe a terráriumba), vagy veszel egy konfigot, funkcionális házban.
-
Dr. Akula
félisten
Az anyagfelhasználás jó, de a kégli nem praktikus. Nincs 5.25" hely? Akkor hova megy a hotswap keret? Meg azért egy DVD olvasó még mindig nem árt, ha másért nem, Win telepítésre és a játékok miatt. Az oldalsó lyukas légbeszívásnak se vagyok nagy híve.
-
Milka 78
nagyúr
Igen szépre sikeredet ez a kuckó...mondjuk ennyiért ez alap.
-
törölt tag
válasz
lajthabalazs #17 üzenetére
Workstation.
-
törölt tag
Nincs bajom az A05-tel, ezekre az üveges házakra értettem hogy nem tetszenek.
Az A05 amúgy ATX és nem mATX, és igaz hogy a táp elhelyezése kevésbé tetszik benne, de attól még egy jó kis ház. Azért cseréltem le, mert hamarosan hi-fi állványra megy a gép, oda pedig egy HTPC ház illik.
Egy Fractal Design Node 605 lett a szerencsés. Ennek is vannak ám agyzsibbasztó marhaságai, de összességében szuperül passzol ide, örülök hogy a PC-C60 helyett emellett döntöttem.
-
Medocsabi
addikt
Jól látom h a 3 venti a hdd-ket a táp burkolatát és a kábelmenedzsmentet hűti??
a vgat pedig direkbe kb semmi...
a tervezőnek:ülj le fiam egyes!!update:látom az első rekeszbe is lehet 2 ventit tenni,csak végig kellt olvasnom a cikket....
jól van pistike,átmentél egy kegyelem kettessel -
lajthabalazs
senior tag
válasz
#72042496 #14 üzenetére
Nekem még sosem volt Lian Li házam, jobban belegondolva 2006 óta gyári házam sem volt, és amióta konzolon játszom, azóta ventillátor is csak az az egy van a gépeimben, ami a tápot hűti, valószínüleg az is felesleges.
(#16) Kopi31415
Jogos, akkor meglátjuk a review-kból. Egyébként mi az a WS?
-
törölt tag
válasz
lajthabalazs #12 üzenetére
Eddigi összes WS-em, amivel dolgoztam oldalról kapott levegőt, vagy egyéb módon volt lefojtva, mégsem volt zajos. Ha a venti elé fémlemezt teszel, az zajos, a fémlemez jól tud rezonálni, erősíteni- lásd bogrács!
Egy vastag üveglemez viszont tud hangelnyelő is lenni, szóval látatlanba/hallatlanba egyik oldalra sem lehet megmondani mi lesz. -
korion
senior tag
Majd a következő szériákban jobban odafigyelnek!
@Balika911 ; Mi a bajod az A05 házzal? okosan lehet szerelni,könnyű, és a hűtése is van olyan jó,mint a Raven-nak!Toronyhűtőtőtől kezdve a legnagyobb vga-k is..(R9 280X MATRIX is gond nélkül!!) és MicroAtx méret!!
Milyen házad lett végül?
üdv!
-
törölt tag
válasz
lajthabalazs #12 üzenetére
"A szépség oltárán áldozni kell, de ha valamit ennyire ésszerűtlenül terveznek, akkor azt nem tudom szépnek látni."
Ezt a házat én egyébként sem látom szépnek.
Egyébként a korábbi Lian Li házaim is oldalsó rácsokon át szellőztek, de nem tudom ez zajszintben/hatékonyságban mennyit jelentett. Nekem léghűtésem van, és az akkori gépeim egyébként sem voltak igazán halkak, így ilyen minőségben nem tudom megítélni a témát.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
#72042496 #10 üzenetére
A szépség oltárán áldozni kell, de ha valamit ennyire ésszerűtlenül terveznek, akkor azt nem tudom szépnek látni. Éppen tegnap volt az asztalomon egy Zalman procihűtő, ami az alaplap sajátsága miatt max fordulaton pörgött. Mivel a készülő modbomban ez szem előtt lesz, gondoltam megnézem, hogy mennyivel lesz halkabb, ha elé teszek egy lemezt. A helyett hogy lefogta volna a hangot, nőtt a szélzaj a "kerülőúton" áramló levegő miatt. Ha hozzáteszem a mereven rögzített üveglemezeket az intuícióm azt súgja, hogy nem ez lesz a leghalkabb ház.
A vízhűtésnek is az az elsődleges szerepe, hogy a hőt a nehezen hűthető házon belüli processzorról elvigye egy jobban szellőző radiátorra. Ehhez képest bezárják egy olyan házba, amin alig nagyobbak a "légbeömlők" mint a notebookomon.
-
proci985
MODERÁTOR
nem csak az, hanem pl a pumpa csak oda van rakva a haz aljaba, a tartalyt meg a ketoldalas ragaszto tartja (picit latszik oldalt). ami eleg vicces figyelembe veve, hogy a felhasznalt bitspower csatik arat.
plusz ott van egy ekkora boszme haz 5.25 nelkul, azaz nem lehet hova rakni a szabalyozopanelt. oke, full viz (mert a ventik egyebkent pont a CPU+GPUt nem hutik, a harom hely meg a jobb oldalon csak a vinyoknak felesleges), de az aquaero es a cw611 is 5.25os helyre megy.
persze, ott a H440, de az legalabb leghutesre is oke.
Balika911: a racsnak elegnek kene lennie, viszont porszuro nelkul ez nekem eleg neccesnek tunik.
-
törölt tag
válasz
lajthabalazs #9 üzenetére
Bennem az is felmerült, hogy a zárt elejű házakra jellemzően itt is oldalra tették a rácsot, és azon keresztül szívják be a levegőt.
De belegondolva a légáteresztő üveglemez tényleg valószínűbb.
-
lajthabalazs
senior tag
És kifejlesztett a Lian Li egy légáteresztő üveglemezt is, vagy a három első ventillátor csak dísz?
-
törölt tag
"Az In Win ilyen árú üvegháza nem tetszik,viszont a Lian Li nyomatni fogja ezerrel az ilyen alu-üveg combokat és tuti lesz ami 100% tetszik!"
Konkrétan ez az egyik ok, amiért az A71 és az A05 után végül elpártoltam tőlük. Nekem ezek nagyon nem tetszenek. Vehettem volna egy hagyományos Lian Li házat is, de azokban meg annyi idejétmúlt és/vagy hülye megoldást látok (ez a másik ok), hogy az utolsó pillanatban beintettem nekik, pedig már a kosárban volt a C60.
(#2) Speed(R):
Újabban annyiszor észrevettem hogy nem figyelnek oda a honlapra, hogy az én szememben ez már tipikus.
-
korion
senior tag
Imádom a Lian Li-t!
"Csak nekünk drága" (nem akarok ezen vitatkozni,de nyugaton max 3 hónap alatt félreteszel ennyit és "észre se veszed")
Raven (sst02) rosszabb,nehezebb,bonyolultabb szerelni mint a Lian Li ( A05) pedig az ATX,de MAtx méretű!
Az In Win ilyen árú üvegháza nem tetszik,viszont a Lian Li nyomatni fogja ezerrel az ilyen alu-üveg combokat és tuti lesz ami 100% tetszik!Nekem ne világítson,max hátul,ha bedugok vmit sötétben! (mint a H440 háznál)
-
Nagyon jól néz ki,az ára már kevésbé,de megszokhattuk,hogy ez a márka nem az olcsó tömegtermék gyártója.
-
ROBOTER
addikt
Rápillantottam a címre, azt hittem a Li alumínium egy új akkufajta.
-
Speed®
titán
A lógó VGAs promókép a legjobb :S
Ha hozzádvágnák, igencsak fájna x)
Az ára meg a "szokásos", horror -
Uhh, ez gyönyörű. Valaki hozzám vághatna egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest