- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz
Sir Gunar #50 üzenetére
Kicsit zavaros amit irsz de valszeg az applerol beszelhetsz. Es az sem igaz h ok voltak az elsok ilyennel, az sem h nincs mas gyarto face id szintu azonositassal. De ne erts felre, nem vagyok apple hater. Illetve a ceget ruhellem, de a termekeit mindig is elismertem, mindamellett hogy nekem keves amit nyujt, de rendes iparos munkanak tartom
-
Schuler888
senior tag
válasz
Sir Gunar #48 üzenetére
Az ezer nyitast atlagos felhasznaloi szokasok mellett azert nem 1-2 honapra vetitettek le hanem sokkal tobbre de mar nem emlekszek. Es sztem egy kiserleti telefon ha meg a kiadas elott kiderul hogy _egyeseknel_ (lasd a feljebb targyalt vloggert akinel semmi baja nem volt) nem mondanam blamanak, egyszeruen vkinek meg kell tanulnia felallnia es addig parszor elesik mas meg akkor mer felállni ha latja mastol hogy a biztonsagos, remelem erted a parhuzamot :)
-
Schuler888
senior tag
válasz
Sir Gunar #44 üzenetére
"KIVÉVE HA: ez a teló önerőből képes a repülésre mint egy madár ahogyan verdes a szárnyával és a videó elkészülte előtt repült x 1000 km-t"
Itt besirtam
Am unboxing therapynak (asszem) van egy video ahol az allatja egymasutan 1000szer ki-be nyitotta a foldot, meg az ujratervezes elottit, es semmi baja nem lett, igaz ott okosabban hajlik a kijelzo persze
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest