- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
A letölthető árlistában van feltüntetve a 9 990 forint, viszont a honlapon a Smart Mini 7-nél a honlapon 12 990/13 990 forint van, de ebben már benne van a Vitamax csomag első 3 000/4 000 forintos feltöltése is, amit ha levonunk, máris megvan a 9 990 forint, ami a készülék ára (mivel a feltöltést utána lebeszélheted/lenetezheted).
-
Fejvadi
nagyúr
Ennyiért biztosan nem venném meg.
-
gPéter
tag
A Performance mikorra várható?
-
laci_csk
senior tag
Felso-kozepkategorianak nevezik sok helyen, es nem kozep-felso ami nem mindegy. Szoval a felsokategorianak a kozepe, kellos kozepe. A premium meg a felsokategoria csucsa.
-
Mr.Silkó
veterán
Én is ezt találtam, és továbbra is csak 10990-et látok 1 forintos készülékár mellett (most akkor mennyi?!), illetve egyéb előfizus csomagokat. Viszont a cikkben a 9990 forintos kártyás ár volt az, amire felkaptam a fejem - nem mintha kéne ilyen teló -, viszont sehol se látom ezt konkrétan a cikken kívül leírva.
-
AS
félisten
Igen a 650 , 652 az felsökategoria alja vagy még több jelenleg. . Nagyon hülye a számozása simán lehetne S809 vagy 760 kb.
De így is max 160 lehetne .
-
törölt tag
A cikket idézem: "a Sony Xperia X már egy felső-középkategóriás eszköz".
Ez nem a felső kategória alja, hanem a középkategória teteje.
Ha kicsit utánanéztél volna.De szó ami szó, a HTC 10-től lejjebb van, ezért nem meglepő, hogy olcsóbb.
Inkább az a sajnálatos, hogy nem sokkal. -
pit stop
addikt
Ha 10-20 ezerrel olcsóbb lenne már nem lépné túl lélektani határom
-
brek666
tag
Generáció??? A betűjelen kívűl semmi korszakalkotó nem változott sőt vissza fejlődés az IP szabvány hiánya...
-
csongi
veterán
Nem lehet, valami felreertes van? Erosit... Inkabb gyengit
-
razorka777
veterán
A vodánál is elgurult a gyógyszer?
-
Mr.Silkó
veterán
A Vodafone gépét én sehol se látom kártyásan 9990 forintért a weboldalukon, biztos helyes a cikkben írt ár?
-
laci_csk
senior tag
Na, az Xperia X olcsobb sokkal mint a HTC 10, ez jo.
-
Heisenberg69
senior tag
imádtam a Sony-t, de ezek is amit művelnek árazás terén... vicc, ahogy a htc is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két újdonsággal erősítenek a nyár elején a piros szolgáltatónál
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest