- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
A letölthető árlistában van feltüntetve a 9 990 forint, viszont a honlapon a Smart Mini 7-nél a honlapon 12 990/13 990 forint van, de ebben már benne van a Vitamax csomag első 3 000/4 000 forintos feltöltése is, amit ha levonunk, máris megvan a 9 990 forint, ami a készülék ára (mivel a feltöltést utána lebeszélheted/lenetezheted).
-
Fejvadi
nagyúr
Ennyiért biztosan nem venném meg.
-
gPéter
tag
A Performance mikorra várható?
-
laci_csk
senior tag
Felso-kozepkategorianak nevezik sok helyen, es nem kozep-felso ami nem mindegy. Szoval a felsokategorianak a kozepe, kellos kozepe. A premium meg a felsokategoria csucsa.
-
Mr.Silkó
veterán
Én is ezt találtam, és továbbra is csak 10990-et látok 1 forintos készülékár mellett (most akkor mennyi?!), illetve egyéb előfizus csomagokat. Viszont a cikkben a 9990 forintos kártyás ár volt az, amire felkaptam a fejem - nem mintha kéne ilyen teló -, viszont sehol se látom ezt konkrétan a cikken kívül leírva.
-
AS
félisten
Igen a 650 , 652 az felsökategoria alja vagy még több jelenleg. . Nagyon hülye a számozása simán lehetne S809 vagy 760 kb.
De így is max 160 lehetne .
-
törölt tag
A cikket idézem: "a Sony Xperia X már egy felső-középkategóriás eszköz".
Ez nem a felső kategória alja, hanem a középkategória teteje.
Ha kicsit utánanéztél volna.De szó ami szó, a HTC 10-től lejjebb van, ezért nem meglepő, hogy olcsóbb.
Inkább az a sajnálatos, hogy nem sokkal. -
pit stop
addikt
Ha 10-20 ezerrel olcsóbb lenne már nem lépné túl lélektani határom
-
brek666
tag
Generáció??? A betűjelen kívűl semmi korszakalkotó nem változott sőt vissza fejlődés az IP szabvány hiánya...
-
csongi
veterán
Nem lehet, valami felreertes van? Erosit... Inkabb gyengit
-
razorka777
veterán
A vodánál is elgurult a gyógyszer?
-
Mr.Silkó
veterán
A Vodafone gépét én sehol se látom kártyásan 9990 forintért a weboldalukon, biztos helyes a cikkben írt ár?
-
laci_csk
senior tag
Na, az Xperia X olcsobb sokkal mint a HTC 10, ez jo.
-
Heisenberg69
senior tag
imádtam a Sony-t, de ezek is amit művelnek árazás terén... vicc, ahogy a htc is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két újdonsággal erősítenek a nyár elején a piros szolgáltatónál
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest