- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Így néz ki a Topic összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #197 üzenetére
szerintem is...
ez bármennyire is tervezett, egyszerűen hibásnak látszik
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #191 üzenetére
Ha jól tudom ez szándékosan ilyen, hogy lenyissák az emberkék olvasáshoz.
-
Dany007
veterán
válasz
Winner_hun #116 üzenetére
Ejha... Hát te aztán mindenhol ott vagy.
Durva, hogy 2003-ban is 600Ft / hó volt a terv, meg 2012-ben is.Pedig esküszöm gondolkoztam rajta, hogy megnézzem mire válaszolt pracli de mondom ááh...
De ez újabb kérdést vet fel. Ha már 2003-ban felmerült az ötlet de a mai napig nem került bevezetésre mi a garancia hogy most be fog? Azért kezdem kicsit furcsán érezni magam lassan már azért megy a hiszti, hogy hadd fizessek...
De amúgy 6-10k/ év az szerintem még mindig ingerküszöb alatti ár. Aki ezt nem tudja / akarja kifizetni az az évi 5k-t se tudná szvsz.
-
lapa
veterán
válasz
Winner_hun #109 üzenetére
ja, ahelyett, hogy lenne végre valami rendszer ezeket az infókat összeszedni a topik első hsz-ébe vagy ilyesmi.
remélem lesz a csomagban másodreg trollkodni vagy ilyesmi.
-
Dany007
veterán
válasz
Lusta dög vagyok, na!
Jóvan, látom tényleg tele vagyunk infóval. De azt is látom, hogy az a poszt majdnem egy éves. És még akkor is csak tervnek nevezték. Azóta meg már igen sokat drágult az euró...Akarom mondani lehet, hogy azóta változott ez a terv. Mindenesetre így, ennyiért piszkosul ütős lenne. Az én legutóbbi infóim a Veletech-es prezentáció kapcsán leírtak voltak. Azóta nem sokat hallottam az ügyről.
-
HuMarc
veterán
válasz
Ezt kerestem én is
-
Dany007
veterán
válasz
Winner_hun #99 üzenetére
Váo. Egyre több infomorzsa. Sajnos a nyereményjátékokat általában kihagyom. =/ Ezért nem láttam ezt se. De téháiksz.
Ahogy látom jó sok mindent belezsúfolnak majd abba a kártyába. Kíváncsi leszek az árazásra. Szerintem jól be lesz lőve, mert mikor jó múltkor szóba jött az én "összeg tippem" el lett vetve. -
Dany007
veterán
válasz
Winner_hun #89 üzenetére
Honnan tudsz ilyen részleteket?
Mármint az ignor gomb... Én erről eddig nem hallottam. Pedig kerestem az infót. Vagy csak tipp?
Úgy emlékszem idén év elejére ígérték a bővebb tájékoztatást. Persze mondjuk egy ilyet jól át kell gondolni mert rosszul is elsülhet. De szerintem nem fogunk csalódni. -
Tikakukac
titán
válasz
Winner_hun #90 üzenetére
Az 1. hsz. plusz kiírás mindenhol elérhető volt, azt is letojták. Átírattuk-> ugyanez. Maga a rendszer állati, és üdvözítő. Sajnos ez sok topikon nem fog segíteni.
-
HuMarc
veterán
válasz
Winner_hun #90 üzenetére
Ja, az milyen már, hogy MA! alól nem jelenik meg
-
spyduck
nagyúr
válasz
Winner_hun #37 üzenetére
like
-
válasz
Winner_hun #46 üzenetére
Az meg mi?
(#59) Tikakukac +1
Már ma is volt olyan újonc, aki notebook-os topikba hányta a mondandóját, miközben ott volt a 0-ás hsz.... -
PowerBuldog
veterán
válasz
Winner_hun #46 üzenetére
Ez alatt mire gondolsz?
-
Dany007
veterán
válasz
Winner_hun #46 üzenetére
+1! Erre nem is gondoltam. Igencsak időszerű lenne már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Így néz ki a Topic információ.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest