- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ezer forintos YL ventik 80%-on nem nyomják el az alapjárati hangot. Ezt már mondhatom szerintem hangosnak.
45k-s tápban pedig ezt gyorsan megoldom: nincs benne venti és lesz passzív, nem kell bontani-szerelni-hajtani. Csak azért kiindulva abból mekkora trágyadomb minden ami a boltban van, ezzel már nem mernék tervezni 7-8 évre.
-
Tikakukac
titán
Hát ha nem jó akko' minek vetted meg?
Mert én barom mertem gondolni, hogy egy elviekben Seasonic belsős, nagyon durván ajánlott táp (helyben is, igen) iszonyat halkan dolgozva leválthatja szegény FSP-t amivel semmi bajom, csak kikapcsolva hangosabban sípol mint szeretem, ha be van kapcsolva annyira néma, hogy nyitott házból sem hallod 180W-ig.
Nyugi, 3 órával miután megkaptam, vissza is vittem
De van olyan gyártó aki csinál tápot. Halkat is. Meg jót is. Csak ne kommunikáljuk, hogy ez meg lesz oldva 50-60 ajróból. Mert baromira nem lesz. Ennyi a bajom.
Kielégített a válasz?
-
Tikakukac
titán
Valóban halk lesz, vagy szerintük lesz halk? Nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest