- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
CharlieDrop #49 üzenetére
Nézd olcsó Jánoskodni lehet, de ha komolyan gurigáznak azzal a bizonyos ..... Akkor Power, mert a Power, vagy Sparc az igazi ilyenre. (PONT)
Az vesz X86-ot aki spórol, de komolyabb helyen akkor spórolnak ilyen eszközökön, ha nem fontos az a rendszer ami azon fut, ha fontos, akkor nem Windows lesz ott abban én biztos vagyok. Vagy ha az lesz, akkor minimum 2 példányban, és két szerverteremben, ami egymástól minimum 1 KM-re van, mert a gyár kerülete 3 KM.... Az az minimum 4 Windows látja el a feladatot.... Mert nem baj, ha redundáns....
Az hogy dolgoztál ilyen helyen az lehet, az, hogy meg mennyire értenek valamihez, az más kérdés. Én is sok helyen dolgoztam...
Vagy láttál valahol olyat hogy leírtam volna, hogy nincs olyan hely, ahol Windowson fut az Oracle, vagy csak olyat láttál, ahol azt írtam, hogy komolyabb helyen?
.......
-
válasz
CharlieDrop #43 üzenetére
Akkor viszont nem tudom, hogy mire fel ez a magabiztosság. Egyedül nekiállni könyvelő programot írni gyakorlatilag felér egy öngyilkossággal, de minimum instant beutaló a börtönbe. Persze ha már most is ezzel foglalkozol, évtizedes gyakorlatod van a szigorú számadású bizonylatokkal, átlátod a számvitel buktatóit, és egyébként egy programozó zseni vagy, akkor visszaszívom.
-
válasz
CharlieDrop #41 üzenetére
Biztosan könyvelő programot használtok Foxproban, és nem számlázó rendszert? Mert nem ugyanaz a kettő.
-
Szaszati
tag
válasz
CharlieDrop #38 üzenetére
Böngészőből futó könyvelőprogram... jézusom, álmodni sem merek ilyet
Ha csinálsz, szólj
-
Szaszati
tag
válasz
CharlieDrop #33 üzenetére
Ez is Foxos
Valamiért imádják a könyvelőprogramok készítői. Oprendszert nem nagyon tudok cserélni a szerveren, meg most működik jelenleg, csak kicsit ilyen frankensteini szörny jellege van. Ahogy Dezsike is írta, totál hülyeség ez a remote desktop, nem értem miért nem lehet rendes szerver és kliens alkalmazás neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest