- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
bele kellene feccölni egy kis időt, hogy fusson egy exe, ami hozzáfér a dbf-hez és kiosztja a jogosultságokat, de hát... na...
mennyivel egyszerűbb lenne mondjuk egy db valami front end eléréssel, akár böngészőből, akár kliens programból, de hát ugye ilyen könyvelő programmal még nem találkoztam ellenben szívesen csinálnék egyet
-
Dezsike
tag
Én is találkoztam már ilyen szoftverrel... Fel van telepítve egy Win Server 2003-ra, remote desktoppal belépnek és úgy futtatják. Nem is értem hogy lehet ilyen szoftvert eladni, a szerverre egy szerver komponenst kéne telepíteni amivel a kliensekre telepített kliens komponens kommunikál belső hálózaton (vagy neten, ha a cég nem törődik a biztonsággal és kiengedi ezt a forgalmat). Ráadásul a rendszergazda se nagyon értett a dologhoz, amikor felkértek, hogy nézzem át a rendszert mert adatlopás történhetett nagyon súlyos biztonsági hibákat tártam fel - másnap kirúgták (én meg kaptam némi suskát zsebbe
).
-
fordfairlane
veterán
a könyvelés az atyaúristen
Ebben semmi meglepő nincs. Én is dolgoztam már olyan cégnél, ahol csillagászati összegekért béreltek fel olyan programozót, aki értett az AS/400-hoz. Egy nap kiesés a gyártásban ugyanis, kiszámolták, 80-90 millió forint veszteséget jelentett volna. Hát persze, hogy az azon vezetett vállalati szoftver lehetőség szerint zavartalan működése gyakorlatilag minden pénzt megért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iOS alkalmazások
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest