- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
gancsos
csendes tag
Szerintem meg nem hátrány a QHD felbontás igaz Amoled paneleknék,mivel itt a mobilarénán is szerepel az S5 LTA QHD szériás tesztjében hogy ugyanannyi az üzemedije mint a sima S5 nek és ez a Note 4 nél is megtekinthető, és még nőtt is az üzemideje az optimalizáltabb rendszertől és jobb chipsetnek köszönhetően,szóval Amolednél szerintem ha a képátló marad akkor igenis jobb a QHD,lcd kijelzőknél nemtudom mennyire durvább a fogyasztása,ott lehet jobb megtartani a FullHD felbontást.
-
petrson
senior tag
válasz enginev3.0 #95 üzenetére
Nekem a full HD bőven elég, ez az M7-M8 forma ötvözet is bejövős, alig várom már - mindig is vissza akartam térni HTC -re
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
válasz Lolka Bolka #93 üzenetére
Csak a trendiség számít, QHD a menő akkor az kell
#SWAG #YOLOA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
no more
veterán
válasz Georgexy_hun #91 üzenetére
Az iphone is pl. 750p... Eredmény? Gyors, gördülékeny, míg pl egy Note4 szépeket lagol, a G3 még szaggat is... Tökéletesen elég a 400+ ppi, már az is tűéles.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Lolka Bolka
aktív tag
Simán lehet, nem erről van szó, 20 pixelen pl még gyorsabb lenne Én is FullHD-t vettem QHD helyett. Arról van szó, hogy mi lesz a divat. Arról meg szerintem neked sincs tapasztalatod, hogy a 810 mihez kezd a QHD-val.
Nekem a sokkal erősebb aksik hiányoznak nagyon....[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
válasz Georgexy_hun #91 üzenetére
Szerintem inkább gyorsabb legyen a rendszer, kevésbé melegedjen, és hosszabb üzemideje legyen, mint hogy egy kicsit jobb legyen az "általános képminőség". Vhol biztos észre lehet venni azt az 500 ppi-t, igaz, én még nem találtam meg. Jelenleg csak azt tudom, h mi a hátránya. És az több van neki, mint előnye, akárcsak értelme
Üdvözlettel, Tibi
-
Georgexy_hun
tag
válasz enginev3.0 #90 üzenetére
Én sírok is rögtön.
Én a szoftver miatt szeretnék visszatérni HTC-re Find 7 QHD-ról.
És reméltem, hogy kap iylen kijelzőt.
De most azt remélem, hogy lesz egy nagyobb változat belőle ami megkapja a joobb kijelzőt.
És arról, hogy lehet-e látni a különbséget. Lehet. Nem kicsit lehet. Nem a pixeleket kell keresni, mert valóban nem abban van. Egyszerűen az általános képminőség valahogy sokkal jobbnak hat.Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
-
Kékes525
félisten
A képernyő relatív nagysága változatlan. Viszonylag nagy telefonhoz képest kicsi a képernyő. Ha már nincsenek fizikai gombok, a HTC emblémát az alsó sorba tehették volna, így nőhetne az adott telefon nagysághoz viszonyítva a képernyő. Lehet hogy így szebb, de ezt erősen kétlem, mert a legalsó sorba helyezett embléma jelzővel is lehetne szép.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
janeszgol
félisten
És te ezt ebből a videóból, mindösszesen az alkalmazások megnyitásával és bezárásával leszűrted. Grat. De beleolvastam az alatta lévő hozzászólásokba is, hát ennyi birkát papámnál láttam falun.
Ja és ha totál lelassítanád a videót, láthatod hogy nem egyszerre, ráadásul nem egyforma nyomással érintette a kijelzőket. Plusz a végén a note 4 gombját csak simogatta az idiótája.
Rengeteg videótesztben láttam ,hogy a faszi simogatja a kijelzőt, mintha szarba nyúlva, aztán megjegyzi, hogy az érintése nem tökéletes. Magyar tesztben is láttam. (Maradjunk annyiban, hogy a neve T..h2.)Vagy ez a videó teszt mindösszesen a GUI teszteléséról szólt? Mert abban a HTC valóban jobb.
-
Noanme
csendes tag
Nem tudom minek kell az a baromi nagy káva a képernyő alá, nekem nagyon nem jön be így ez a design..
-
Lacy6
senior tag
"Két dologban jobb az M8, abban hogy van infrája, és hogy kicsit (!) jobb a hangszórója (Z3-nál viszont már rosszabb)."
Az M8-nak jobb a hangszórója mint a Z3-nak.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Csapoati
nagyúr
Ebből mit akartál kihozni? Azért lehetnek ugyanolyan gyorsak, mert bár a Note 4 SoC-je erősebb valamivel, de QHD a felbontás is, nem "csak" FHD. Mondjuk ha tényleg FHD lesz az M9, akkor biztos szélsebes lesz, nem is nagyon marad S810-es konkurenciája a QHD-sek miatt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
WinPho
senior tag
válasz hagymas7up #77 üzenetére
Nagyon izgalmas, miért pont sas az avatarom. Mert megtetszett és szeretem a ragadozó madarakat. Én pedig csak feltételeztem, hogy látható eléggé a különbség.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
no more
veterán
Inkább az a durva, hogy még a Note4-et is megszorongatja... M8 vs Note4 Az M9 erősebb hardverrel és Sense7-tel kegyetlen lesz.
-
K.Peti 31
csendes tag
Bye bye ultra pixel végre jó hír hogy végre meg jött az eszük és egy ilyen hosszúkás telefonnál nem felülre rakják a bekapcsoló gombot.
S.G. az istennő
-
zozoo83
tag
De jó, hogy marad az 5 col, a full HD is király, legalább nem fog annyira beleharapni az akkuba a kijelző.
Ez a 20,7 mpx is jól hangzik. Lehet, hogy egy komoly kis cucc érkezik strapabíró burkolattal! -
Matada2.3
veterán
válasz Dr.Anonymus #57 üzenetére
Hmm, pofásabb, mint az előző render, de akkor is kicsit sok az a kamera ott
Finn the human
-
hagymas7up
tag
Akkor értem az avatarod honnan jött. Sas, mit sas? Hightech szemed van, ha Te látsz egy ekkora kijelzőn különbséget FHD és QHD közt. Semmi értelme tovább növelni a felbontást, már csak hátránya van.
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
Márko88
aktív tag
Peter Chou gondoskodni fog, hogy ne úgy nézzen ki eddig se volt ugyanolyan..
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Számomra kép alapján még mindig tetszik, és minőség érzetet add.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Flind
senior tag
válasz Dr.Anonymus #68 üzenetére
Felhasználó szempontjából nem reveláns, hogy van-e utódmodell, vagy sem.
Két dologban jobb az M8, abban hogy van infrája, és hogy kicsit (!) jobb a hangszórója (Z3-nál viszont már rosszabb). Igazad van, ezek is pozitívumok, de sokkal kevésbé számítanak, és sokkal kevesebb embernek szempontok, mint a Z2-nél mondjuk a vízállóság, a kamera, vagy a 3GB RAM, ezért írtam utóbbira hogy nagyobb tudású.
Nem, nincs jobban optimalizálva az M8 mint a Z2. Mindkettőnek nagyon jó a szoftvere, semmivel sem lassabb a Sony (sőt, multitaskingban ugye a RAM miatt jelentősen jobb is). A One M7 idejében tényleg kiemelkedő volt a HTC fantasztikus szoftvere, és a tulajdonsága az M8-ra is megmaradt, de közben feljöttek a konkurensek is. Ha a Samsung és az LG nem is, a többiek, a Sonyt is beleértve, hozzák a sokat emlegetett hárombetűs szintet. -
Nuada herceg
őstag
Ha jól tudom akkor 2 verzió jön
akárcsak az új Iphone 6 és 6+Ez a sima, amit látsz, meg a paramétereit leírtak.
Az M9 plus (ha ez lesz a neve...) viszont 5,5 collal jön, QHD-val, és két kamerával a hátlapon. Ugyanúgy akár az M8. És ami a dizájnt illeti, ott kör alakú lesz a kamera, nem ilyen négyzetes!
Így nálam mindenképp az a nyerő eddig!Itt öregszem meg...
-
Dr.Anonymus
addikt
azért ez így ferdítés
egyrészt mert a z2nek lett utód modellje a z3-al (ami drágább mint az m8) , így a z2 kifutó termékké vált, míg a one m8nak nem, így érthető hogy maradt az ára
(egyébként a galaxy s5 is ezen a 160-as árszinten van)másrészt azért is ferdítés mert nézőpont kérdése hogy mi a nagyobb tudás...
a one m8 jóval jobb minőségű hangszóróval rendelkezik, a z2 viszont vízálló
a one m8 jobban optimalizált szoftvert kapott ezért gyorsabb, míg a z2 3giga ram-al próbál hódítani
az m8 kapott egy infra portot tv távirányítónak a z2 egy jobb kamerát
és sorolhatnánk
kinek mi a fontosabb...[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
A kezdőárával nincsen baj, csak épp Applenek hiszik magukat, és nem csökkentik. Nézd meg az M8 és a Z2 mostani árát! Utóbbi 45k-val olcsóbb, nagyobb tudás mellett.
Szerintem nem épp felesleges a bekapcsológomb egy telefonra, de te tudod.
(#65) Dr.Anonymus: Igazad van, nem lehet még biztosra kijelenteni, csak a pletykákból és a józan észből kiindulni. Ha viszont beteljesülnek, igazam lesz.
De, volt ami jobb volt tavaly, kamerában, akkumulátorban, helykihasználásban, hardverben, extrákban.
[ Szerkesztve ]
-
Márko88
aktív tag
Konkurensek megint nem lesznek jobbak, esetleg a középiskolátokban. Ez nem a te telefonod, nem az a stílus úgyhogy válassz mást nyugodtan.
A kis ár amire megint hivatkozol, hááát sajnállak..
Sok embernek megfelel a méret, nekem is pont így a jó van benne anyag.2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
no more
veterán
Huhh... Bizony a FHD+Snapi810 brutális lesz. Ehhez hozzájön a HTC optimalizálás... Hát, egy jó darabig nem lesz ellenfele sebességben. Ahogy írták előttem, atomerőmű lesz.
Amúgy nem értem a QHD hisztit... LCD-nél nem mindegy? 400 ppi felett úgy sem lehet pixelt látni...
(#59) Flind: Mi a baj a HTC-k árával? 180 rugón kezdett az M8, míg pl a Z2 200 felett... és ott a Nóta4, szifon... A bekapcsoló gomb meg tök felesleges, amikor gesztusokkal lehet ébreszteni... Azért érdekelne, hányan használják a bekapcsoló gombot M8-on...
[ Szerkesztve ]
-
-
Flind
senior tag
Hanyagolhatnák már ezt a szappantartó designt, szerintem legalábbis ez így még mindig baromi ronda.
Örvendetes hogy maradnak 5"-nál, bár akkor már értelmes méretűre is redukálhatnák a kávát. Ekkora házba 5.5" is beleférne.
FHD szerintem is inkább előny mint hátrány a többiekhez képest, az nagyon jó döntés.
Kamerára kíváncsi leszek mit hoz 20mp-en, a képminőséggel eddig sem volt túl sok gond.
Akkumulátor gondolom megint gyenge lesz.
Remélem 4GB RAM-ot raknak bele.
A gombok elrendezése nem valami ideális, bár még mindig jobb mint az eddigi fenti on.
Hangszóró terén érdekes lehet, hogy visszaelőzik-e a Sonyt.
Vízállóság megint nuku.
Ár gondolom HTC-s lesz.Összességében javítottak az M8 leggyengébb pontjain, de még így is bőven maradtak hiányosságok. Úgylátszik a konkurensek megint sokkal jobbak lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
gunmetal renderen egész pofás:
by akoska07
-
ctvagyok
őstag
Hát én azért valami jobbra számítottam, szóval remélem fake. És semmi lényeges változás az m8hoz képest. Látom felvettek a samsung formatervezői közül valakit.
Ha jobb kamera kerül bele ois-el, akkor azért dicséretet érdemelnek. Bár gondolom hozzá sem fog fingani az s6-hoz, ha hozza a htc szintet. Azért hátha nem lesz igazam.[ Szerkesztve ]
-
Wapmester
senior tag
jól néz ki csak már variálhatnának kicsit a HTC féle kinézeten
-
Šolaire
veterán
5 colon bőven jól néz ki a full Hd. A rendszer is fürgébb lesz mint a nagyobb felbontású telefonokon.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Ricardo
titán
Jó választás a Full HD a 810 mellé.
Remélhetőleg faragnak a kereten is, és nem lesz akkora az 5,0-s kijelzővel, mint a konkurens 5,5-s készülékek.[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
válasz ForRedGlory #34 üzenetére
a HTC eddig se volt benchmark király. Az a Samsung volt, bár igaz, a hétköznapi használat során ezt sokan nem tapasztalják (Troll OFF )
Egyébként tényleg felesleges a QHD. Ha bebeszéled magadnak, h ez mennyire fontos, meg jó, akkor lehet h lelki megnyugvásra lelsz, és így nyugodtabban alszol. Annyit elárulok viszont, h a G3ról is csak az mondja meg h QHD, aki tudja róla. Egyáltalán nem látszik a FHD és QHD közötti különbség, hiába van az a 100 vmennyi ppi eltérés.
Abban esetleg igazat adok, h már múlt éven is volt QHD felbontás, így a mai csúcsokba ez lenne az elvárt. Ettől függően örülök, h ha a HTC nem áll be se a kijelző növelősök, se a QHD-sok sorábaÜdvözlettel, Tibi
-
Blyan
félisten
Jó lesz ez. De hát az M8/E8 is jó volt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Akár bencsmárkra, legalább marad benne jócskán tartalék. QHD egy tenyérnyi képernyőn szerintem felesleges erőforrás-pazarlás (SoC izzad, akku merül). De ha mikroszkóp alatt nézegetjük a kijelzőt, akkor persze számít.
<< Heimdal >>
-
batai15
félisten
Ennyi epenisz huszárt még nem láttam... qhd sirás grat .
-
moleculez
veterán
810+FHD... Atomerőmű...
#42 asszonynak stock ROM, női használat (értsd leszarja a rendszer lelkivilágát) mellett semmi baja, akármikor kezembe veszem, hibátlan. Pedig eszrevennem, hidd el. De tényleg semmi értelme a QHD-nak.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
istnag
addikt
Cardboard-nál jól jön.
#42) DeathAdder
[B]5" aminek állandó része a navigációs sáv is, ez pedig azt eredményezi, hogy kb. ~4.7" lesz az állandó rendelkezésünkre álló kezelőfelület, ami megint csak az M7 méretnének felel megEzért remélem, hogy a gombok visszaköltöznek a HTC sávba, nekem akkor a must have kategória, FHD-val is.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Na ez egy qrva jó telefon lesz
Végre a kapcsoló gomb se felül van (N6 -nál is így van, ott a bekapcsológomb érdes így oldották meg, de pl. moto g -nél is meg lehetett szokni), viszont bánt hogy ilyen pirinyó. 5" aminek állandó része a navigációs sáv is, ez pedig azt eredményezi, hogy kb. ~4.7" lesz az állandó rendelkezésünkre álló kezelőfelület, ami megint csak az M7 méretnének felel megQHD-nak viszont valóban semmi értelme még 5.7"-on sem, nem hogy ~4.7" -en
WinPho - note4 -em van, az ég világon semmi különbség a QHD és FHD között. Lett volna FHD és akkor nem laggolna úgy mint a kurvaélet
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Remekül néz ki, remélem nem lesz túlárazva, mint a HTC One. Bár a minőségért meg kell fizetni.
PSN ID: marquuard
-
roli543
őstag
Az M9 Plus lesz majd QHD 5.5ön.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
myckie2
őstag
válasz Dr.Anonymus #10 üzenetére
Az a kamera photoshop. Ráadásul elég igénytelen. (recék az alján és a jobb oldalon)
-
batai15
félisten
Mi a reteknek a qhd mondjad már..
-
balazs1022
őstag
Most komolyan 5"???? És ekkora telefonban? Minek erőltetik azt a fekete keretet? Simán belefért volna az 5.5" kijelző ebbe a telefonházba. Utoljára akkor láttam ilyet, mikor a LG G3 mini kijött, és ott kikapcsolt kijelzőnél tok nagy feketének látszott a kijelző, de mikor bekapcsolta az ember a nagy fekete kereten belül világított az LCD.
Megtévesztik itt az embereket.. -
WinPho
senior tag
Remélem ennek a Windows Edition-je nem csak US only lesz, különben jár a pofon.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
batai15
félisten
válasz Lolka Bolka #32 üzenetére
Miért is? majd körbe röhögi sebességbe a qhd telefonokat
-
Lolka Bolka
aktív tag
"ám ez aligha fog jelentőst hátrányt okozni." ez azért eléggé merész kijelentés beleböfögni így a nagyvilágba....majd a jövő eldönti. Ha a csúcstelefonok trendje 2015 megköveteli majd a QHD-t, akkor komoly hátrányt fog jelenteni.
-
|DavidWoody|
tag
Csak az akkut ne felejtsek ki belole. Mert rendszeresen elfelejtik , hogy az is kell a mobiltelefonba.
-woody-
-
babkukta
senior tag
Hát, így első ránézésre a hangerő gomb és a bekapcsoló gomb nagyon közel van egymáshoz, és nagyon hasonlít is egymáshoz. Ez utóbbit azért emelem ki, mert amennyiben meg tudják oldani, h észrevehetőbb legyen a különbség, úgy szerintem nincs gáz (pl Sony), de ha egyforma lesz... akkor picit másabb a helyzet. Bár biztos meg lehet szokni.
1000 hálám üldözné őket, ha nem mennének feljebb kijelző méretbe!! Tökéletes méret, tökéletes felbontással És szerintem nemhogy hátrány, inkább előny a konkurensekhez képest a FHD- S810 páros.
Annyit remélek azért, h kisebb lesz a káva, mint az M8-é. Az a fekete csík még most se tetszik alul, de egy csinosított verzió lehet bejönne(#27) Sh4rk : na jó, azért ne GPE készülékekhez hasonlítsuk szegény Note 4-et Nem kell oda GPE, nézd meg az M8at. Egyszer volt szerencsém hozzá, lenyűgözött a rendszer gyorsasága!
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
Matada2.3
veterán
válasz Dr.Anonymus #10 üzenetére
Nagyon reméljük, hogy az A többi spec. pedig korrekt és elég, nem kell azt a QHD-t erőltetni
Finn the human
-
istnag
addikt
Remélem, hogy a vezérlő "gombok" visszakerülnek a HTC felirat sorába.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Már csak az a kérdés hogy az oldalán a 3. gomb az ki/be kapcsoló vagy esetleg exponáló, bár azt kétlem, továbbra is értelmetlen dolog.
@GeryFlash: Hát ez van... Nem lehet vele mit csinálni, és kicsit sajnálom, hogy nem lett Desire Eye irány, akkor a káva mániások se fintorognának.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Igen, de az m8 is 146mm volt ami azért marha nagy, főleg hogy egy sima 5"-os kijelző van benne. Összehasonlításképp az 5"os S4 136mm...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Sh4rk
aktív tag
Na azt hiszem M7-tő búcsút veszek, majd, március környékén...
Az fájni fog azt hiszem.... Jobban mintha m8-ra váltottam volna....
egyébként az a hátlap még lehet kerek, mert gyakorlatilag az egész kameraház látszik. Tehát ha oda mondjuk tesznek egy króm keretet, akkor azért nem lesz az rossz. De sajna mindenhol látszik a "ráspolyozás" nyoma...
Szal sztem alakul ez még..[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Hátul akkor másodlagos kamera se lesz?
Vagy van új fajta fokuszalasi technika lesz?[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Képek alapján azt mondtam volna simán, hogy van az a kijelző 5,5 hüvelyk is. Ebből látszik, hogy nem csak a kijelző mérete a fontos, hanem maga a készülék mérete. Hiába 5 hüvelyk nagynak hat, mert gondolom az is lesz.
-
vicze
félisten
A hátlap nagyon morg, fel nem tudom fogni milyen logika alpján lett négyzetes, rettenetesen elrontja az összhatástl...
@GeryFlash: Biztos hogy kisebb, kevéssel de kisebb, mint az M8. (2-3mm talán.)
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Király! Amiben gyenge volt az m8 abban jó lesz ez is. Azt hiszem az idei év egyik legjobb telefonja lesz.
-
GeryFlash
veterán
Azért örülnék ha nem lenne hosszabb 140mmnél, de úgy tűnik az lesz...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Oppenheimer
nagyúr
jöhec mehec de olyan magas kereted mint nekem, úgysem lehet.
remélem 4 giga ram lesz benne.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Végre egy gyártó, aki nem erőlteti a QHD-t.
<< Heimdal >>
-
BulletBill27
aktív tag
Csak a kamera tartott vissza az M8 vásárlásától, örülök, hogy változtatnak rajta. A dizájn is még mindig gyönyörű. A FullHD is teljesen jó. Remek kis masina lesz ez.
-
Márko88
aktív tag
Én majd M10-re váltok, ez most kimarad remélem tudom tartani magam Kíváncsi vagyok már nagyon, milyen lesz.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Csapoati
nagyúr
Volt már ilyen meg olyan telefonom is, kb. 1 nap után megszokja az ember a gombok sorrendjét. Amúgy csak én nem látok különbségek a bekapcsoló gombon kívül az M8-hoz képest? Szerintem fake-nek tűnik, de aztán ki tudja?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zirowe
nagyúr
Nem szerencsés, ha az a három gomb egymás mellett van.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Thaaleum
aktív tag
Tetszik, én úgy vagyok vele, hogy ami jó, azon nem kell változtatni, csak finomítani (kamera, káva). Úgy látszik ők is ezt gondolják.
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
bélus91
tag
Még mindig nagyon impozáns az a fém kasztni
-
FeRRaR1
őstag
Az FHD nagyon jó hír, megvan mire váltom az M8-at
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Suzuki topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest