- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aha, hogyne. Szerencsére a mai online naptáraknak köszönhetően kideríthető, kinek lesz igaza. 2016.04.13-án visszatérünk rá. Szerintem a Mantle sehol nem lesz, vagy maximum ott, ahol a PhysX.
Addig is BIZONYÍTÉK, nem ígéret. Majd csinálok kihasználtság tesztet is, de most nézzünk egy AIDA64 CPU tesztet a tied mellé.
-
válasz
atti_2010 #421 üzenetére
+20k azért, hogy ne kelljen néznem, hányas pályára megyek, valamint, hogy még 1-2 VGA generációt kiszolgáljon a CPU, valamint pusztán az íratlan szabályért, hogy inkább VGA limites legyen egy rendszer. Most. Valamint később sem kell aggódnunk, ha jön a BF5, Witcher 3, Watch Dogs, meg még úgy két évig legalább nem kell aggódnunk, ha igen, akkor is csak a VGA miatt, mert átpöckölök egy beállítást a BIOS-ban és hopsz, +1GHz-cel megugrott a CPU órajel. Tökmindegy, hogy a játék támogatja-e a Mantle-t vagy sem, ugyanúgy fog futni a játék, DX12-n szintén. Igen, bőven megérte, a dupláját is megérte volna.
Sajnos csak úgy, mint az AMD, te sem szolgálsz konkrét bizonyítékokkal, ha kifogytál az észérvekből, akkor mindenki más értelmetlen hülyeség, igaz?
-
válasz
atti_2010 #411 üzenetére
Ha a sok pénzem van azt jelenti, hogy nem vagyok skót a CPU-n spórolni egy amúgy is 150-200 ezres géphez, akkor ja. A "profi", aki azt mondja, hogy a Vsync nem kell, nem is annyira profi, inkább imádja a tearinget. Az eredményeim egyébként high beállításon voltak, gondoltam ez egyértelmű, mivel arra válaszoltam neked.
A többi "profi" nyugodtan játsszon AMD-vel, aztán fogja rá a funkciókra, hogy amit a gép nem tud, az neki tulajdonképpen nem is kell
-
válasz
atti_2010 #287 üzenetére
"Amúgy munkára FirePro való."
Ez így konktétan nem igaz. A programok java része már egyébként is DirectX-et ill. CUDA-t használ (Inventor biztosan), tehát felesleges vagyonokat kifizetni akár FirePro, akár Quadro kártyákra egy bizonyos szint alatt. S ez a szint egyre feljebb kúszik.
-
válasz
Menthirist #251 üzenetére
Értem, tehát az nem szánalmas, hogy az AMD meg az MS alá próbált tenni, csak, ha az nVidia csinálja ugyanezt. Érdekes szemellenzős nézet, amiből logikátlanul inkább az általad rosszabbnak ítélt márkát veszed. Az is max. egy újszülöttnek meglepetés, hogy mióta léteznek, mind az nVidia mind az AMD manipulálta és manipulálja az eredményeket.
BTW én játékokat szoktam tologatni, nem teszteket, tehát egyébként sem veszem figyelembe a marketing hirdetésnek szánt grafikonokat.
Th1sN04ll: tudom, a pufferelésre írtam az x percet (x = 1...20). Manuálisan felvehetsz bármennyit.
-
válasz
Menthirist #228 üzenetére
Igazából mindegy, mivel még ez is béta és a GTX 780 Ti-vel példálóznak, aminél aztán már tényleg olyan rohadt mindegy, hogy 80 vagy 100 fps-szel játszol, főleg, ha az ember használ VSync-et
A lényeg, hogy időről időre mindkét banda kap kisebb-nagyobb fejlesztéseket, optimalizációkat és ez így van jól.
Ami egyébként nagyobb durranás, az a ShadowPlay, ami puffereli a játék x percét beállítástól függően és a VGA hardveresen kódolja H.264-be. S ez tényleg csak minimálisan vesz le a teljesítményből fullHD felvétel esetén is, néhány fps. Ha történik valami érdekes, egy billentyűkombó és elmentődik az utolsó x perc. Na, ilyen az AMD-nek szerintem nincs.
-
Az éles teszt meg a béta driver nem üti agyon egymást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest